Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кращим каратистам Шидокан в Ужгороді роздаватимуть пояси

Кращим каратистам Шидокан в Ужгороді роздаватимуть пояси
Закарпатська обласна федерація Шидокан карате проводить в Ужгороді навчально-атестаційні збори. Завтра, 13 квітня, відбудеться основна частина дійства: атестація та нагородження. Вік учасників – від...

Закарпатська обласна федерація Шидокан карате проводить в Ужгороді навчально-атестаційні збори. Завтра, 13 квітня, відбудеться основна частина дійства: атестація та нагородження. Вік учасників – від 4 до 36 років, – одні займаються роками і вже завтра боротимуться за зелений або ж коричневий пояс, інші нещодавно розпочали тренування.

ВІДЕО ДНЯ

Мета даного заходу – підвищення майстерності інструкторів та спортсменів Шидокан карате, пропаганда здорового способу життя, зміцнення дружніх стосунків.

Збори та атестація проходять під керівництвом сенсея Нодарі Цирікашвілі, бранч-президента Шидокан в Україні та сенсея Михайла Годинця, голови Закарпатської обласної федерації Шидокан. “Подібні заходи корисно проводити не тільки для індивідуального спортивного росту кожного учасника, але і для популяризації Шидокан карате серед мас. Крім того, перед кожним учасником постає велика відповідальність, оскільки всі разом показують лице школи Шидокан в Ужгороді”, – зазначив Михайло Годинець.

Реклама

Захід відбудеться 13 квітня у ПАДІЮНі (м.Ужгород, Студентська набережна, 8). Початок – о 9:00. Журналістам, що цікавляться тематикою, рекомендовано підійти о 10:30.

Довідка: Шидокан карате – це повноконтактне бойове мистецтво, яке поєднує техніку японського нокдаун-карате, тайського боксу та греплінгу (боротьби). Спортсмени федерації виступають у різних напрямах повноконтактних бойових мистецтв:

Реклама

- Шидокан карате (у розділах нокдаун-карате, Шидокан-gloves, Шидокан-ММА);

- кікбоксинг (у розділах full-contact, лоу-кік, К-1);

- кіокушин карате;

Реклама

- змішані єдиноборства (ММА) та ін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно