Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді триває операція "Батискаф"

В Ужгороді триває операція "Батискаф"
Спрямована вона на припинення незаконного витоку наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, які використовують такі речовини у своєму виробництві. У ході...

Спрямована вона на припинення незаконного витоку наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, які використовують такі речовини у своєму виробництві.

ВІДЕО ДНЯ

У ході її проведення оперативники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ужгородської міліції задокументували факт незаконної реалізації підконтрольних препаратів.

Фармацевт однієї з аптек Ужгорода здійснила відпуск комбінованого лікарського засобу «Пенталгін ICN» в кількості 60 таблеток, хоча покупець не надав відповідного рецепта. До складу цього препарату входить кодеїн фосфат, який відноситься до ліків, обіг яких в Україні обмежено.

Реклама

На власника та фармацевта аптеки очікує передбачена законом відповідальність за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

P.S. Зазначимо, що правова обізнаність працівників аптечних закладів щодо їх обов’язків та прав, дозволяє уникнути проблем під час перевірок суб’єктів господарювання контролюючими органами, в тому числі силовими структурами.

Реклама

Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно