Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський виборчий трикутник Ратушняк-Панов-Балога: плюси і мінуси кандидатів на посаду мера

Ужгородський виборчий трикутник Ратушняк-Панов-Балога: плюси і мінуси кандидатів на посаду мера

Ужгородський виборчий трикутник Ратушняк-Панов-Балога: плюси і мінуси кандидатів на посаду мера
Навіть важко спрогнозувати дату виборів Ужгородського міського голови, а розмови про ймовірних кандидатів на посаду вже йдуть повним ходом. Першою стартувала мукачівська група, яка опублікувала...

Навіть важко спрогнозувати дату виборів Ужгородського міського голови, а розмови про ймовірних кандидатів на посаду вже йдуть повним ходом. Першою стартувала мукачівська група, яка опублікувала соціологічне дослідження з рейтингами кандидатів.

ВІДЕО ДНЯ

Не будемо давати оцінку якості цього рейтингу, зосередимось на тому, що ця публікація дає можливість зробити перші висновки про ймовірних кандидатів, які розіграють приз «Ужгородський мер». Очевидним є те, що реально будуть вести боротьбу за посаду ужгородського міського голови 3 команди: команда Балоги, група Панов-Приходько та Ратушняк і його прихильники. В колі експертів обговорювалась можливість участі четвертої групи впливу - Погорєлов. Але останні політичні події виносять його за рамки вірогідного переможця на виборах міського голови.

Таким чином, ймовірніше за все сформується ужгородський виборчий трикутник: Ратушняк-Панов–Балога, незалежно від того, яке прізвище висуне мукачівська група.

Реклама

На що може розраховувати Балога: на власний авторитет, на відпрацьовану технологію його команди по адресній фінансовій підтримці електорату, на технічних кандидатів та на нового Президента, який дозволить використати напрацьовану технологію.

На що може розраховувати Панов: на те, що всі хто вже були при владі набридли. Потрібно нове обличчя з громадянською позицією та європейським мисленням, а його досвід заступника мера, керівна дипломатична робота за кордоном дає можливість йому претендувати на цю роль.

Реклама

На що може розраховувати Ратушняк: на власну харизму, на повний провал мукачівської політики в Ужгороді, на публічних конфліктах проти Балоги. Він розуміє, що в умовах революційної ситуації йому рівних мало.

Справедливості заради не можемо обійти постать Жолтані, який на попередніх виборах отримав біля 9% голосів виборців. Перемогти він однозначно не зможе, але попсувати нерви і стати учасником торгів і переговорів йому під силу. Скоріш за все, це технічний кандидат.

Якщо коротко резюмувати, кому пророчити виграш – Ратушняку чи Панову чи висуванцю Балоги, виграє той, хто проведе найкращу виборчу компанію. На старті шанси майже рівні.

Реклама

Аналітична група «Ужгород»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно