Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майже задарма: сім гривень за метр квадратний коштувала оренда приміщення одному з депутатів Ужгорода (ВІДЕО)

Майже задарма: сім гривень за метр квадратний коштувала оренда приміщення одному з депутатів Ужгорода (ВІДЕО)

Майже задарма: сім гривень за метр квадратний коштувала оренда приміщення одному з депутатів Ужгорода (ВІДЕО)
Сім гривень за метр квадратний - таку символічну ціну оренди на комунальну власність встановили в Ужгородській мерії для депутата міськради. Чому так? З'ясовували журналісти. Ось цей скандальний...

Сім гривень за метр квадратний - таку символічну ціну оренди на комунальну власність встановили в Ужгородській мерії для депутата міськради. Чому так? З'ясовували журналісти.

ВІДЕО ДНЯ

Ось цей скандальний договір оренди. Приватний підприємець - він же депутат міськради - орендує приміщення в 20 квадратів. Здає їх мерія по сім гривень за квадратний метр!

Олександр Бровді, громадський активіст:

Реклама

- Оренда в тому районі міста щонайменше повинна буті 100 грн. за квадратний метр. І що це таке відбувається: при зміні влади відбувається знову ті ж саме, що було?

У громадського активіста є ще одне питання. Чому в конкурсі на право орендувати приміщення за такою низькою ціною брав участь лише один бажаючий. Все той же депутат. У мерії виправдовуються - вони, тобто нова влада - ні при чому, оцінку майна і конкурс проводили попередники. Але візував договір оренди вже оновлений міськрада.

Реклама

Віктор Щадей, в.о. міського голови:

- Оспорити ніяк не можна було, бо всі юридичні кроки пройдені залишається останній крок - підписати. Інакше підприємець дає в суд.

Орендар приміщення, з-за якого розгорівся скандал, 30-річний Олексій Гетманенко. Він не тільки веде приватний бізнес, але і керує Ужгородським відділенням одного з комерційних банків. Каже - ціну оренди встановлював не він. Йому запропонували в мерії, він погодився.

Реклама

Олексій Гетманенко, депутат Ужгородської міськради:

- Чому я один приймав участь - це мені не відомо. В газеті Ужгород була оприлюднена інформація про конкурс, я подавши документи чи подавши хтось інший я не в курси.

Три кімнати на першому поверсі, де немає ні світла, ні води, ні дверей, Олексій Гетманенко хоче використовувати як склад.

Марина Коваль, кореспондент:

- Законно отримав депутат в оренду приміщення, перевірять в прокуратурі. У відомстві нам сказали, що скандал спровокував масштабну інспекцію. Правоохоронці планують переглянути всі договори оренди комунальної власності міста.

Марина Коваль, Юрій Ковальов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно