Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через політичні події в країні від поїздок до Ужгорода масово відмовляються білоруси і росіяни (ВІДЕО)

Через політичні події в країні від поїздок до Ужгорода масово відмовляються білоруси і росіяни (ВІДЕО)

Через політичні події в країні від поїздок до Ужгорода масово відмовляються білоруси і росіяни (ВІДЕО)
Сакури й магнолії розквітли в Ужгороді. Зазвичай період їхнього цвітіння починається лише у травні. Але цього року через аномально теплі зиму й весну, дерева прокинулися раніше. Харків'янин Антон...

Сакури й магнолії розквітли в Ужгороді. Зазвичай період їхнього цвітіння починається лише у травні. Але цього року через аномально теплі зиму й весну, дерева прокинулися раніше.

ВІДЕО ДНЯ

Харків'янин Антон приїхав до Ужгорода у відпустку на два тижні. Навіть не сподівався, що побачить цвітіння сакури. Заквітчане дерево вражає, фотографує його на пам'ять.

Антон Калугін, турист з Харкова:

Реклама

- Приехал насладиться тишиной и спокойствием. Ужгород, как никакой другой город он обладает этим свойством свойством исцеления, потому что в нем достаточно живут толерантный и спокойные люди и замечательная классная архитектура, ну и понятно же сакуры.

Зазвичай сакура квітує на травневі свята. Тоді Закарпаття переживає справжній туристичний бум. Наразі готелі міста майже порожні. Керівник одного із комплексів нарікає, через політичні події в країні від поїздок до Ужгорода масово відмовляються і білоруси, і росіяни, - а це чи не половина усіх туристів.

Реклама

Тамара Готра, керівник етно-велнес готелю:

- На травневі свята номери замовляють на рік вперед, це як Новий рік, але було багато відмов від білоруських туристів, вони масово всі відмовилися і познімали броні і чекають поки їх міністерство закордонних справ дозволить їздити в Україну.

Туристичний бізнес Закарпаття тепер сподівається на українських та європейських відпочивальників. Кажуть, сакурові алеї заквітчаються за тиждень-два.

Реклама

Федір Шандр, викладач факультету туризму Ужгородського національного університету:

- Нам везе ми потрапляємо на якісь хороші дні, наприклад зараз буде Пасха і у римо-католиків і у православних, тому бум цвітіння припадає на 20 числа квітня.

Окрім квітучих дерев в області можна буде побачити ще чимало цікавого. Місцевий колорит пропонують пізнати на різноманітних фестивалях - їх після Великодня, протягом тижня планують провести аж шістнадцять.

Марина Коваль, Юрій Ковальов, Інтер

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно