Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В ОДА радять усім організаціям встановити п’ятницю днем санітарного очищення територій

В ОДА радять усім організаціям встановити п’ятницю днем санітарного очищення територій

В ОДА радять усім організаціям встановити п’ятницю днем санітарного очищення територій
У 2014-му, як і у минулі роки, Закарпаття долучилося до всеукраїнської акції з благоустрою населених пунктів. Отож, у нашому регіоні і надалі триватимуть роботи з упорядкування та прибирання...

У 2014-му, як і у минулі роки, Закарпаття долучилося до всеукраїнської акції з благоустрою населених пунктів. Отож, у нашому регіоні і надалі триватимуть роботи з упорядкування та прибирання територій. Це є особливо актуальним у весняну пору: у всіх населених пунктах краю відбуваються толоки, на яких громадськість спільними зусиллями прибирає двори, вулиці, парки, сквери після зими.

ВІДЕО ДНЯ

Для максимального сприяння цим процесам та належній їх організації голова облдержадміністрації Валерій Лунченко підписав відповідне розпорядження. Документом рекомендовано установам, організаціям та підприємствам незалежно від форм власності провести безстрокову акцію «Закарпаттю – чисте довкілля» та встановити п’ятницю днем санітарного очищення територій області, а районну та міську владу зобов'язано налагодити постійну роботу з упорядкування територій населених пунктів, поліпшення їх благоустрою та озеленення, а до загальноміських толок, місячників з благоустрою, ліквідації стихійних сміттєзвалищ широко залучати місцеве населення, установи та організації.

Окрім того, йдеться й про упорядкування кладовищ, а також меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, меморіальних дошок, музеїв, кімнат бойової слави.

Реклама

Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно