Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатців запрошують приєднатися до щорічної ініціативи "Година землі"

Закарпатців запрошують приєднатися до щорічної ініціативи "Година землі"

Закарпатців запрошують приєднатися до щорічної ініціативи "Година землі"
У суботу, 29 березня, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність спільних дій для протидії зміні клімату. Департамент екології та...

У суботу, 29 березня, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність спільних дій для протидії зміні клімату.

ВІДЕО ДНЯ

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається з проханням долучитися до проведення кампанії «Година Землі» та висловлює сподівання, що це приверне увагу кожного громадянина до екологічного стану нашої країни.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Реклама

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом із 126 іншими країнами світу, також долучилася до всесвітньої акції «Година Землі»! Година Землі 2013 стала безпрецедентним успіхом - акцію підтримали 152 країни світу, 7000 міст, з яких 40 - в Україні.

Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також об’єднання наших зусиль для сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків!

Реклама

Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно