Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаття стане однією з перших областей, де найближчим часом будуть створені індустріальні парки – Лунченко

Закарпаття стане однією з перших областей, де найближчим часом будуть створені індустріальні парки – Лунченко

Закарпаття стане однією з перших областей, де найближчим часом будуть створені індустріальні парки – Лунченко
У вівторок, 18 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко взяв участь у заходах з нагоди запуску виробництва нових моделей автомобілів четвертого та п’ятого поколінь...

У вівторок, 18 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко взяв участь у заходах з нагоди запуску виробництва нових моделей автомобілів четвертого та п’ятого поколінь “Spacebeck” та “Skoda Octavia” А7 RS. Цього дня підприємство «Єврокар» також відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух, голова Наглядової Ради ПрАТ «Єврокар» Олег Боярин, Генеральний директор ПрАТ «Єврокар» Ігор Царенко, керівник регіону СНД SKODA AUTO Мирослав Крупа, інші поважні гості.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогодні «Єврокар» залишається одним із найпотужніших підприємств у регіоні. Станом на 1 січня 2014 року залучено 35 млн. дол. США інвестиційного капіталу, з них 3 млн. дол. США – іноземного походження.

Середня кількість працівників – понад 300 осіб, середня заробітна плата штатних працівників за грудень 2013 становить 3 тисячі 869 гривень.

Реклама

Як зазначив голова Наглядової Ради ПрАТ «Єврокар» Олег Боярин, підприємство має великий потенціал. Однак, при можливостях випуску до 50 тисяч автомобілів у рік, наразі «Єврокар» виготовляє всього 12 тис. «Та навіть незважаючи на складну загальноекономічну ситуацію в державі, за умов грамотної роботи влади і бізнесу, чіткого плану розвитку з конкретними пропозиціями по модернізації економіки, створенню робочих місць, у нас всіх є прекрасна можливість побудувати нову країну», - впевнений підприємець.

У тому, що робота підприємства обов’язково вийде на новий рівень, переконаний і голова обласної державної адміністрації Валерій Лунченко.

Реклама

- Це підприємство є прикладом, як потрібно працювати навіть у складних економічних умовах, - зазначив голова ОДА. Щодо допомоги бізнесу та залученню інвесторів в умовах економічної кризи влада готова якнайшвидше вживати необхідних заходів. «Буквально вчора мав зустріч з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Наші цілі і мета будуть направлені виключно на пом’якшення інвестиційного клімату. Це буде серед пріоритетів економічного розвитку області», - сказав Валерій Лунченко.

За словами керівника краю, Закарпаття стане однією з перших областей, де найближчим часом будуть створені індустріальні парки, так звані вільні економічні зони, зі спрощеними умовами оподаткування та сприятливими умовами для залучення інвестицій.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно