Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатті народився вже другий Янукович та підростає Тимошенко

У Закарпатті народився вже другий Янукович та підростає Тимошенко

У Закарпатті народився вже другий Янукович та підростає Тимошенко
ЗМІ вже неодноразово повідомляли про ромську родину із закарпатського Середнього, де одного із п’яти дітей родини Брежинських назвали Януковичем. Сьогодні тезці колишнього президента Україні уже...

ЗМІ вже неодноразово повідомляли про ромську родину із закарпатського Середнього, де одного із п’яти дітей родини Брежинських назвали Януковичем. Сьогодні тезці колишнього президента Україні уже виповнилося чотири роки і почувається він прекрасно. Як і всі діти у присілку Іванівці – а саме так називається ромське поселення у селищі – замурзаний і по-дитячому безпосередній. Мама Януковича – Олена – каже, що 2009 року, під час передвиборчої кампанії, дуже хотіла, аби Віктор Федорович виграв вибори. А після його перемоги мріяли, аби високопосадовець коли-небудь навідався до них у гості.

ВІДЕО ДНЯ

До речі, свою наступну дитину хотіли назвати Герман, на честь президентського радника Ганни Герман. Однак, оскільки президент не зволив з’явитися у Середньому, дворічна дівчинка носить ім’я Власта. «Тому що сільський голова Емеріх Кріцкий нам дуже допоміг, тож ми назвали доньку на честь його дружини», – каже мама Януковича. До речі, сам малий не відгукується на жодне зі скорочених імен, наприклад, на Янек або Ян. Каже, що найбільше на світі любить солодощі та мандаринки. А від діда Мороза, якби його зустрів, попросив би мерседеса.

Янукович – не найоригінальніше ім’я, які дають дітям у Середньому. Тут є дівчинка, яку звати Тимошенко, є Раджа, Патріція, а старшого 13-річного брата Януковича звати Ігнасіо. Коли журналісти вже прощалися з сільським головою Емеріхом Кріцким, до селищної ради прийшли бабуся Януковича та одна із її численних родичок із немовлям. Неймовірно, але новонародженого хлопчика також вирішили назвати Януковичем. Тож поки Інтерпол розшукує екс-президента, його тезок можна вільно побачити в Середньому.

Реклама

Людмила Орос, "Закарпатська правда"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно