Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Він працює: губернатор Ледида провів особистий прийом громадян

Він працює: губернатор Ледида провів особистий прийом громадян

Він працює: губернатор Ледида провів особистий прийом громадян
На прийом громадян до очільника області Олександра Ледиди у вівторок, 11 лютого, прийшли мешканці Воловеччини, Мукачівщини, Ужгородщини, міст Мукачево та Ужгород. Так, пан Михайло, який працює в...

На прийом громадян до очільника області Олександра Ледиди у вівторок, 11 лютого, прийшли мешканці Воловеччини, Мукачівщини, Ужгородщини, міст Мукачево та Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

Так, пан Михайло, який працює в Мукачівському учбово-виробничому підприємстві для сліпих, розповів: зі зміною керівництва, роботу підприємство відновило, та наразі є проблеми, які самотужки важко вирішити. Це стосується фінансування бази відпочинку та гуртожитку. Також, як зауважив заявник, місто не повертає УТОСу житло.

Олександр Ледида зауважив: учбово-виробниче підприємство Мукачева немає міського чи обласного підпорядкування, розподіл коштів повинен здійснювати Фонд держмайна.

Реклама

- Ми звернемося до Кабінету міністрів з проханням виділити належне фінансування. Також буде надіслано лист міському голові Мукачева стосовно житла, щоб зрушити питання з місця. Питання забезпечення людей з особливими потребами, інвалідів війни, учасників бойових дій перебуває на контролі глави держави. Тож обласна влада зі свого боку, намагатиметься усіляко сприяти тим людям, які, на жаль, не можуть самотужки впоратися із своїми проблемами, - зауважив Олександр Ледида.

Пані Ганна з Ракошина прийшла на зустріч до голови ОДА через питання закриття аптеки. Перипетії з місцевою аптекою, яка колись обслуговувала мешканців сіл Ракошино, Клячаново, Руське, Чопівці та Старе Давидково, вже тривають кілька років. Будівлю мали продати з аукціону, проте наразі вона стоїть пусткою, розповіла заявниця. Голова ОДА зазначив: це питання окремо буде розглянуте управлінням комунального майна обласної адміністрації.

Реклама

Жителька Ужгорода пані Таміла розповіла: разом із чотирма дітьми проживає у будинку, який потребує нагального ремонту. У самої жінки коштів на це немає, адже перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною, яка, до слова, є інвалідом. Олександр Ледида пообіцяв посприяти у ремонті, залучивши місцевих меценатів. Також буде надіслано відповідне звернення до Ужгородської міськради.

Також цього дня закарпатці просили сприяння у вирішенні земельних питань та видання матеріальної допомоги у зв’язку зі скрутним становищем.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно