Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида проінспектував відремонтований спортивний зал ЗОШ №6 міста Ужгород

Олександр Ледида проінспектував відремонтований спортивний зал ЗОШ №6 міста Ужгород

Олександр Ледида проінспектував відремонтований спортивний зал ЗОШ №6 міста Ужгород
У середу, 5 лютого, очільник краю Олександр Ледида та директор департаменту освіти та науки, молоді і спорту Маріанна Кляп відвідали Ужгородську ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 ім. В.С....

У середу, 5 лютого, очільник краю Олександр Ледида та директор департаменту освіти та науки, молоді і спорту Маріанна Кляп відвідали Ужгородську ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 ім. В.С. Гренджи-Донського.

ВІДЕО ДНЯ

Ще під час візиту Олександра Ледиди до школи восени, директор Богдан Кіштулинець розповів про необхідність заміни покриття підлоги в спортивному залі. Голова ОДА пообіцяв сприяти у вирішенні цього питання. Відтак, ремонт було зроблено за рахунок коштів місцевих меценатів. Відтак, майже півтисячі школярів віднедавна займаються спортом у оновленому приміщенні.

Тож сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Ледида поспілкувався з директором школи та оглянув уже відремонтований зал, а також - їдальню, навчальні класи та актовий зал. Як розповів Богдан Кіштулинець, за цей час вдалося також частково змінити вікна та покрівлю закладу. У подальшому заплановано відремонтувати їдальню та актовий зал.

Реклама

- Щоб у дітей розкривалися таланти, зокрема, і спортивні, треба багато і наполегливо працювати. Не останню роль у цьому відграють і умови у яких займаються діти. Тепер же кожен школяр, який тут навчається, має змогу займатися фізичною культурою та спортом у новому, сучасному приміщенні, - підкреслив директор навчального закладу.

Олександр Ледида пообіцяв й надалі залучати до облаштування школи спонсорську допомогу, тим паче, що саме цей заклад, свого часу, закінчив і сам.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно