Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Транспортну міліцію в Ужгороді очолив підполковник Олександр Марушкевич

Транспортну міліцію в Ужгороді очолив підполковник Олександр Марушкевич

Транспортну міліцію в Ужгороді очолив підполковник Олександр Марушкевич
Олександр Марушкевич раніше обіймав посаду заступника начальника-начальник кримінальної міліції лінійного відділу на станції Чоп. Представив особовому складу лінійного відділу на станції Ужгород...

Олександр Марушкевич раніше обіймав посаду заступника начальника-начальник кримінальної міліції лінійного відділу на станції Чоп.

ВІДЕО ДНЯ

Представив особовому складу лінійного відділу на станції Ужгород їх нового керівника заступник начальника-начальник кримінальної міліції підполковник міліції Михайло Шаповал.

Свою кар’єру в правоохоронних органах Олександр Марушкевич розпочав з посади оперуповноваженого. Представивши нового керівника особовому складу, Михайло Шаповал зазначив, що призначення на керівні пости досвідчених співробітників є досить хорошим прикладом, оскільки їм є чому навчити молоде покоління. Олександра Олександровича чекає багато роботи на новому місці – Ужгородський лінвідділ один з центральних підрозділів транспортної міліції на Закарпатті.

Реклама

На заходах були присутні представники прокуратури та залізничної дирекції колії, які привітали нового керівника транспортної міліції з призначенням і висловили надію на подальшу плідну взаємодію.

Михайло Шаповал підкреслив аспекти служби, на які варто звернути особливу увагу – боротьба зі злочинністю та посилення охорони громадського порядку на об’єктах залізничного транспорту. Також до особового складу було доведено вимоги колегії МВС.

Реклама

Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на львівській залізниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно