Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Ужгородщини

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Ужгородщини

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Ужгородщини
В Ужгородській міжрайонній прокуратурі відбулася перша у цьому році координаційна нарада керівників правоохоронних органів району. Основною метою проведення заходу було обговорення стану протидії...

В Ужгородській міжрайонній прокуратурі відбулася перша у цьому році координаційна нарада керівників правоохоронних органів району. Основною метою проведення заходу було обговорення стану протидії злочинності та правопорядку, в тому числі з ознаками корупції за наслідками роботи 2013 року, визначення проблем та пріоритетів у діяльності правоохоронних органів району. В роботі наради взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Ледіда, заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Михайло Немеш ,Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин, начальник Ужгородського РВ УМВС України Роман Стефанишин, представники інших правоохоронних органів району.

ВІДЕО ДНЯ

У ході наради були розглянуті питання щодо стану боротьби зі злочинністю на території району та ефективності протидії правоохоронних органів злочинним проявам всіх напрямків,а також проявам корупції та хабарництва. У ході розмови,було відзначено,що завдяки організаційним та практичним заходам, вжитим правоохоронними та контролюючими органами вдалося досягнути певних позитивних результатів. Однак, є і проблеми, які необхідно вирішувати.  Як підкреслив Віктор Ледіда, лише завдяки тісній співпраці органів місцевого самоврядування, органів державної влади, правоохоронних органів можна досягти зменшення рівня злочинності у районі, а наявний ряд недоліків спільними зусиллями потрібно долати.

За результатами координаційної наради та з метою подолання проблемних питань в діяльності правоохоронних органів визначено спільні заходи, спрямовані на своєчасне виявлення, розкриття, припинення та попередження злочинних і корупційних проявів, усунення причин та умов,  що їм сприяли.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно