Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Восьмеро закарпатців отримали ключі від нових квартир

Восьмеро закарпатців отримали ключі від нових квартир
Їх у четвер, 30 січня, вручив колишнім воїнам-афганцям та чорнобильцям голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида. В області, на виконання ініціатив глави держави, виконано...

Їх у четвер, 30 січня, вручив колишнім воїнам-афганцям та чорнобильцям голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

В області, на виконання ініціатив глави держави, виконано державні програми щодо закупівлі житла інвалідам війни, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, воїнам-інтернаціоналістам. На ці цілі було виділено 2 мільйони гривень, за які придбано 8 нових помешкань.

Так, сьогодні сертифікати на квартири та будинок отримали Михайло Немеш (м.Хуст), Василь Мішковський (Воловецький р-н), Валерій Цибуляк (м.Ужгород), Василь Реплюк (Виноградівський р-н), Геннадій Суржан (м.Ужгород), Богдан Максимів (м.Ужгород), та Дмитро Березнай (м.Ужгород). Олександр Гулаткан з смт. Міжгір’я через хворобу не зміг бути присутнім на врученні, та ключі від квартири та документи він теж невдовзі отримає.

Реклама

- Сьогодні закарпатці отримали документи на квартири, на які вони та їх сім’ї чекали довгий час. Ми частково виконали завдання по забезпеченню пільгових категорій новими оселями. Ця робота продовжуватиметься і у 2014 році попри непросту ситуацію в державі, - зазначив Олександр Ледида.

Так, чорнобилець Василь Реплюк розповів: чекав на нову оселю 7 років. Сьогодні нарешті отримав сертифікат на квартиру в Ужгороді, на яку чекали ще четверо членів його родини.

Реклама

Керівник обласної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Василь Угрин зазначив:

- Вдячний усім, хто долучився до цієї доброї справи. Упродовж останніх трьох років чорнобильці отримують житло, звичайно, черга ще велика, але кілька квартир вручають щороку. До того було п’ятиріччя, за яке про оселі для цієї категорії закарпатців ніхто і не згадував.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно