Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида каже, що не дуже розуміє необхідності Народної Ради

Олександр Ледида каже, що не дуже розуміє необхідності Народної Ради

Олександр Ледида каже, що не дуже розуміє необхідності Народної Ради
Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із представниками мітингувальників, які сьогодні, 24 січня, прийшли до адміністрації. Від імені мітингувальників на зустріч...

Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із представниками мітингувальників, які сьогодні, 24 січня, прийшли до адміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Від імені мітингувальників на зустріч прийшли Ярослав Шафар, Ростислав Буланов, Володимир Феськов та Олександр Сачко. Активісти озвучили основну вимогу – це негайне надання великої зали обласної адміністрації, у якій проводить засідання облрада, для проведення установчих зборів Народної Ради.

На це Олександр Ледида відповів, що не бачить доцільності створення такого органу, адже депутати обрані на минулих виборах до обласної ради закарпатцями, не складали своїх повноважень.

Реклама

- Наразі функціонує обласна рада у складі 108 депутатів, серед них, зокрема і ті, які представляють Ваші політичні сили, тобто опозиційні. Яким чином будуть функціонувати два подібні органи влади мені не дуже зрозуміло. Зараз я, як голова обласної адміністрації, відповідаю за ситуацію в області, і буду робити все, для того, щоб ситуація й надалі залишалася стабільною.

Нагадаємо, що за останній тиждень Олександр Ледида зустрічається з мітингувальниками вже вдруге. 20 січня зустріч відбулася з приводу законів, прийнятих нардепами 16 січня. Також учасники обговорили ситуацію в області. Тоді активісти, як, до слова, і сьогодні, зазначили: вони не мають скарг щодо утисків з боку силовиків чи влади в області.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно