Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородці вимагають від нардепа Ковача, щоб той пояснив публічно свою позицію, щодо голосування у ВР 16 січня

Ужгородці вимагають від нардепа Ковача, щоб той пояснив публічно свою позицію, щодо голосування у ВР 16 січня

Ужгородці вимагають від нардепа Ковача, щоб той пояснив публічно свою позицію, щодо голосування у ВР 16 січня
Понад 70 містян сьогодні пікетували під вікнами приймальні народного депутата Василя Ковача, який був обраний закарпатцями по одномандатному округу № 68, скандуючи свої вимоги та гасло «Ганьба». ...

Понад 70 містян сьогодні пікетували під вікнами приймальні народного депутата Василя Ковача, який був обраний закарпатцями по одномандатному округу № 68, скандуючи свої вимоги та гасло «Ганьба». Самого депутата у приймальні не було, звернення з підписами ужгородців пану Ковачу передали секретарем. Жителі обласного центру Закарпаття дуже занепокоєні тим фактом, що депутат, обраний по їх округу, голосував за антидемократичні закони 16 січня.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми жителі міста Ужгорода, виборці 68 одномандатного виборчого округу виборів Народних депутатів України VII скликання, звертаємось до вас з вимогою: оприлюднити в ЗМІ та публічно виголосити свою позицію щодо особистого голосування проектів законів Верховної Ради України №3879, що відбулось 16 січня 2014 року; негайно звернутися до голови Верховної Ради України з вимогою відкликання свого голосу щодо проголосованих законопроектів №3879, або скласти повноваження Народного депутата України VII скликання.

У випадку невиконання вами наших вимог, ми будемо пікетувати ваші публічні заходи та інформувати громадськість про вашу діяльність, як зрадника виборців, що віддали вам свої голоси на виборах, та Народу України; особу що зневажає права і свободи людини, нехтує принципами верховенства права звужуючи зміст та обсяг конституційних прав і свобод громадян України» - йдеться у зверненні.

Реклама

Вікторія Жуйко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно