Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція разом із журналістами провели акцію "П’яний водій керму – не друг!"

Міліція разом із журналістами провели акцію "П’яний водій керму – не друг!"

Міліція разом із журналістами провели акцію "П’яний водій керму – не друг!"
Віднедавна в Україні запроваджено нові, ще суворіші санкції щодо водіїв за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Чи знають водії Хустщини про нові покарання і чи ризикнуть...

Віднедавна в Україні запроваджено нові, ще суворіші санкції щодо водіїв за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Чи знають водії Хустщини про нові покарання і чи ризикнуть сісти за кермо в стані алкогольного сп’яніння? Це вирішили з′ясувати хустські журналісти разом із інспекторами ВДАІ Хустського міськвідділу міліції, вирушивши у «п′яний рейд».

ВІДЕО ДНЯ

Більше трьох десятків автомобілів зупинили «даішники», проте п′яних водіїв серед них не виявилося. На запитання, чи чули вони про нові покарання за пиятику за кермом, майже всі водії відповіли схвально, а тому, запевнили, й не вживатимуть алкоголю перед поїздкою.

Нагадаємо, що штраф за керування в стані алкогольного сп′яніння тепер становить від 3400 до 5950 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Реклама

Повторне протягом року правопорушення тягне за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від двох до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу.

Якщо двічі протягом року особа піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп′яніння, то на неї чекає позбавлення права керування транспортними засобами на строк до десяти років з оплатним вилученням транспортного засобу.

Реклама

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно