Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді водій "Мерседесу" збив 9-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїжджу частину

В Ужгороді водій "Мерседесу" збив 9-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїжджу частину

В Ужгороді водій "Мерседесу" збив 9-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїжджу частину
Вечірньої пори на проспекті Свободи в Ужгороді 43-річний водій автомобіля «Мерседес Віто», мешканець міста, здійснив наїзд на 9-річну ужгородку, яка раптово вибігла на проїзджу частину дороги....

Вечірньої пори на проспекті Свободи в Ужгороді 43-річний водій автомобіля «Мерседес Віто», мешканець міста, здійснив наїзд на 9-річну ужгородку, яка раптово вибігла на проїзджу частину дороги. Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин і була госпіталізована до обласної лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

На жаль, це вже не перша за останній час автопригода за участю дітей в обласному центрі. Тож ужгородські міліціонери вкотре наголошують батькам, що необхідно проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо суворого дотримання основних положень Правил дорожнього руху.

Основною причиною дорожньо-транспортних пригод за участю дітей є порушення правил переходу ними проїжджої частини. Діти нерідко наслідують поведінку дорослих, котрі перебігають дорогу перед машинами, ігнорують сигнали світлофорів, нехтують правилами безпеки тощо. Проте наслідки цього можуть бути фатальними!

Реклама

Тому, щоб попередити дорожньо-транспортні пригоди, навчіть свою дитину елементарним правилам поведінки на дорозі: переходити дорогу лише у дозволених місцях – на «зебрі», не вибігати на проїзну частину з тротуару, не переходити дорогу на червоне світло незалежно від наявності на ній автомобілів та інше.

Шановні перехожі! Не залишайтеся байдужими до навколишніх! Якщо ви побачите на дорогах міста ситуації, які загрожують безпеці дітей і підлітків, не проходьте мимо - допоможіть дитині перейти дорогу, вбережіть її від нещасного випадку.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно