Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час новорічного застілля господарка будинку вдарила свого гостя пляшкою по голові

Під час новорічного застілля господарка будинку вдарила свого гостя пляшкою по голові

Під час новорічного застілля господарка будинку вдарила свого гостя пляшкою по голові
В перший день Нового року Ужгородські міліціонери отримали повідомлення про бійку, в коридорі загального користування, одного з будинків по вулиці Заньковецької. Прибувши за вказаною адресою,...

В перший день Нового року Ужгородські міліціонери отримали повідомлення про бійку, в коридорі загального користування, одного з будинків по вулиці Заньковецької. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронцям довелося негайно викликати швидку допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалося згодом, дві сімейні пари вирішили відсв’яткувати Новий рік разом, у домашній атмосфері за пляшкою шампанського. Спершу ніщо не передвіщало біди – молоді люди розмовляли, веселилися, зустрічали рік новий. Коли раптом господарка квартири, схопила пляшку із святкового столу та вдарила нею 34-річного гостя по голові.

Після чого, потерпілий з розбитою головою, разом з своєю дружиною покинули «приятелів», пішли додому. Та згодом, ображений чоловік повернувся – прихопивши з собою ніж... З’ясовуючи події того вечора, розлючений потерпілий наніс поранення своїй обідчиці, ножем в область плеча, а її чоловіку, який захищав дружину – у живіт.

Реклама

На час прибуття працівників міліції всі троє «друзів», перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Потерпілі були направлені до центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода, де їм було надано медичну допомогу.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Реклама

Наразі слідство триває, міліціонери з’ясовують всі обставини даної події.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно