Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові відкрили відремонтований залізничний вокзал

У Рахові відкрили відремонтований залізничний вокзал
Cьогодні, 26 грудня відновив роботу залізничний вокзал у місті Рахів на Закарпатті. Про це інформує прес-центр ДТГО «Львівська залізниця». Роботи на об’єкті стартували 1 серпня цього року. Для...

Cьогодні, 26 грудня відновив роботу залізничний вокзал у місті Рахів на Закарпатті. Про це інформує прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

ВІДЕО ДНЯ

Роботи на об’єкті стартували 1 серпня цього року.

Для виконання робіт на об’єкті залізниця задіяла близько 70 працівників відокремлених підрозділів, а саме: БУ-4, БМП-908, ВОДЧ-4, ШЧ-5. Вартість виконаних будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт загалом склала майже 10 млн. грн.

Реклама

У ході реконструкції залізничні будівельники утеплили фасади будівлі вокзалу, будівлі зовнішнього туалету, виконали внутрішні оздоблювальні роботи вокзалу, замінили всі дерев'яні вікна на металопластикові, дерев'яні двері на першому поверсі замінили на металопластикові та дерев'яні ламіновані. Також облаштували каси з продажу квитків, зал очікування для пасажирів, обладнали на першому поверсі санітарно-побутові приміщення: санвузол, кімнату для касирів, міліції, товарного касира, кабінет начальника станції. Виконали влаштування зовнішніх інженерних мереж (вода, каналізація, електрика, зв'язок), а також благоустрій території, зокрема, виклали перонні платформи тротуарною плиткою. Вся територія станції облаштована металевою огорожею з воротами, а будівля котельні – залізобетонною. Також встановлено металеві опори для зовнішнього освітлення перону та вокзалу, завдяки зовнішнім мережам зв’язку організовано гучномовний та телефонний зв'язок.

Також будівельники реконструювали зовнішній туалет, замінивши покрівлю на металочерепицю, утепливши фасад та замінивши всі дерев'яні вікна та двері на металопластикові, внутрішнє опорядження приміщень.

Реклама

Залізобетонні конструкції, столярні та металеві вироби для вокзалу Рахів виготовили львівські заводи ЗБК та ЛЕЗ.

Паралельно з вокзалом залізничники відремонтували інші станційні споруди. В будівлі водонапірної башти ВОДЧ-4 замінили старий дах на новий, а шиферну покрівлю на покрівлю з метало-черепиці, виконали утеплення фасаду будівлі башти, замінили старі зовнішні віконні дерев'яні блоки на металопластикові, а старі металеві баки для води на нові. В будівлі котельні РПЧ-4 замінено покрівлю плоску на шатровий дах з метало-черепиці та старі металеві двері на нові, вікна дерев'яні на металопластикові, виконано утеплення стін фасаду будівлі котельні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно