Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція попереджає про небезпеку при використанні піротехнічних засобів під час свят

Міліція попереджає про небезпеку при використанні піротехнічних засобів під час свят

Міліція попереджає про небезпеку при використанні піротехнічних засобів під час свят
Закарпатська міліція звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки при поводженні з піротехнічними виробами. У ці передноворічні дні в області триває оперативно-профілактична...

Закарпатська міліція звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки при поводженні з піротехнічними виробами.

ВІДЕО ДНЯ

У ці передноворічні дні в області триває оперативно-профілактична операція «Піротехніка», спрямована на недопущення надходження в продаж несертифікованої піротехнічної продукції.

На жаль, піротехнічні шоу приносять не тільки естетичне задоволення, але часто й біду. Щоб уникнути випадків придбання громадянами неякісної, несертифікованої піротехнічної продукції, на території Рахівського району діють три робочі групи з числа правоохоронців, які відпрацьовують ринки, магазини та інші торгівельні заклади.

Реклама

Минулого року рахівські міліціонери вилучили 148 піротехнічних засобів, які підприємці реалізовували без відповідних документів. На порушників було складено та направлено в суд адміністративні протокол за ст.195-6 ч.1 КУпАП. За порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів передбачена адміністративна відповідальність, зокрема штраф від 595 гривень до 1020 гривень, за повторність порушення – від 1020 до 1700 гривень. Крім цього, сама продукція підлягає конфіскації.

Згідно чинного законодавства, піротехнічні засоби мають продаватися лише у магазинах за наявності ліцензії на право торгівлі даними засобами. Щоб уникнути на вашому святі нещасних випадків, міліція краю звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки при поводженні з піротехнічними виробами.

Реклама

Обов’язково звертайте увагу на дату виготовлення та термін зберігання придбаної продукції. Також розкажіть дітям про небезпеку використання салютів, петард без допомоги дорослих.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно