Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За 11 місяців 2013-го в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

За 11 місяців 2013-го в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

За 11 місяців 2013-го в області створено майже 19 тис. нових робочих місць
У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань...

У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань соціально-економічного розвитку міст і районів.

ВІДЕО ДНЯ

Так, на порядку денному виконання райдержадміністраціями, міськвиконкомами заходів щодо відкриття та функціонування центрів надання адміністративних послуг та показники соціально-економічного розвитку районів і міст області за січень-листопад поточного року.

Стосовно першого питання, станом на 20 грудня поточного року діють центри надання адміністративних послуг в Берегівській, Іршавській, Свалявській, Тячівській, Воловецькій, Рахівській райдержадміністраціях та Берегівському міськвиконкомі. На сьогодні всіма райдержадміністраціями та міськвиконкомами прийнято розпорядчі документи про створення центрів надання адміністративних послуг, затверджено відповідні положення.

Реклама

Наразі вирішено питання з приміщеннями у Рахівській, Великоберезнянській, Мукачівській, Міжгірській, Виноградівській, Хустській РДА. Нові кабінети відповідають вимогам до приміщень центрів надання адміністративних послуг, ремонтні роботи завершені майже всюди.

Михайло Попович зазначив: попри непростий рік, завдяки зусиллям центральних органів влади, на виконання доручень Президента, нам все ж вдасться завершити фінансовий рік без боргів із виплат заробітних плат та пенсій. Також заступник керівника краю звернув увагу на необхідність збереження темпів розвитку всіх галузей економіки.

Реклама

Підбили також показники соціально-економічного розвитку районів за січень-листопад 2013 року. Так, обсяги реалізації промислової продукції в області становлять 7,6 млрд. грн.; індекс обсягів сільськогосподарського виробництва порівняно з відповідним періодом минулого року становить 103,5%; обсяг виробництва продукції сільського господарства у розрахунку на одного жителя сільської місцевості склав 5018 грн.

За 11 місяців 2013-го в області створено майже 19 тис. нових робочих місць (найменше – у Воловецькому (270) та Перечинському (426) районах).

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно