Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Красуня-модель з Ужгорода попри свій юний вік досягла фантастичних вершин у модельному бізнесі

Красуня-модель з Ужгорода попри свій юний вік досягла фантастичних вершин у модельному бізнесі

Красуня-модель з Ужгорода попри свій юний вік досягла фантастичних вершин у модельному бізнесі
Евеліна Самсончик пройшла шлях на модний Олімп семимильними кроками, їй всього 19 років, а для неї це вже вершина кар'єри, – пише видання Папарацці. До Евеліни зараз прикута увага преси, всі модні...

Евеліна Самсончик пройшла шлях на модний Олімп семимильними кроками, їй всього 19 років, а для неї це вже вершина кар'єри, – пише видання Папарацці.

ВІДЕО ДНЯ

До Евеліни зараз прикута увага преси, всі модні таблоїди. Надихнувшись успішною історією дівчини, розповідають про те, що вона ніколи не займалася в модельному агентстві, тобто не закінчувала обов'язкову для всіх представниць бізнесу школу моделей, де дівчат навчають красивим манерам, вмінню триматися на подіумі, правильному проведенню фотосесії, а також постановці красивого дефіле. Проте, це ніяк не позначилося на роботі юної моделі: вже у віці 16 років вона відкриває модні покази на Тижні високої моди в Мілані, представляючи вбрання від Valentino.

Евеліна вважає, що такого успіху вона досягла завдяки спорту, дівчина з 3 -х років займається художньою гімнастикою. За її словами, навички, отримані нею за час тренувань, дуже знадобилися їй в модельній кар'єрі.

Реклама

І справа не тільки в гнучкості і витонченості: «Гімнастці, як і моделі, потрібно приміряти різні ролі, образи, працювати з камерою, - пояснює Евеліна. - Єдина відмінність: будучи гімнасткою, ти повинна випромінювати доброзичливість, а будучи моделлю - швидше похмурість, а я спочатку за звичкою намагалася посміхатися».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно