Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Опівночі Ольга Фреймут з командою “Ревізора” інспектували один із ужгородських готелів

Опівночі Ольга Фреймут з командою “Ревізора” інспектували один із ужгородських готелів

Опівночі Ольга Фреймут з командою “Ревізора” інспектували один із ужгородських готелів
Ольга Фреймут знову завітала до Ужгорода з програмою “Ревізор”. В новому сезоні програми вона знову інспектуватиме заклади громадського харчування та готелі міста. Як тільки Оля приїхала до...

Ольга Фреймут знову завітала до Ужгорода з програмою “Ревізор”. В новому сезоні програми вона знову інспектуватиме заклади громадського харчування та готелі міста.

ВІДЕО ДНЯ

Як тільки Оля приїхала до обласного центру Закарпаття вона відразу взялася за роботу. Першим, із запланованих для ревізії закладів, вона проінспектувала ресторан FanFan. Про деталі ревізії не відомо, але, зважаючи на те, що під час попереднього свого візиту до цього закладу вона таки вручила йому відзнаку "Ревізор рекомендує", "солодко" працівникам не було. Досвід попередніх програм показує, що ті заклади, де ведуча вже була і вручала омріяну багатьма табличку, Оля інспектує з подвійним натхненням.

Після даної ревізії знімальна група навідалася до одного з готелів Ужгорода. "Хто де, а Аня (Анна Жижа, шеф-редактор програми "Ревізор" – ред.) з командою "Ревізора" просто зараз на ревізії. На годиннику 00:45. Перевіряємо нічне життя готелю. Розмова на ресепшен між колегами:

Реклама

- Ти хочеш спати? Ти хіба жайворонок?

- Ні, я сова. Дуже втомлена сова...", – повідомляється на офіційній сторінці Анни. Якщо програма інспектує лише ті заклади, які були у попередньому сезоні, то це, можна припустити, або готель “Інтурист-Закарпаття” або “Олд Континент”. Лише ці готелі в обласному центрі були у переліку закладів відповідного типу в попередній раз.

Реклама

Нагадаємо, що у  травні цього року, в ефірі “Нового каналу” вийшла програма «Ревізор», в якій ведуча Ольга Фреймут “пройшлася” по ресторанах, кафе та готелях Ужгорода й Мукачева.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно