Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські студенти-мітингувальники звернулися до консульств Угорщини та Словаччини

Ужгородські студенти-мітингувальники звернулися до консульств Угорщини та Словаччини

Ужгородські студенти-мітингувальники звернулися до консульств Угорщини та Словаччини
Під час мітингу ужгородських євромайданівців, активісти підготували спеціальні звернення, які передали до консульств Угорщини та Словаччини. У цих посланнях йшлося про те, що чимало наших посадовців...

Під час мітингу ужгородських євромайданівців, активісти підготували спеціальні звернення, які передали до консульств Угорщини та Словаччини. У цих посланнях йшлося про те, що чимало наших посадовців мають нерухомість у Європейському Союзі, зареєстрували там власний бізнес і відіслали навчатися своїх дітей до провідних вузів Старого світу, натомість простим українцям процес євроінтеграції вони загальмували.

ВІДЕО ДНЯ

Також студенти просили підтримати їх і засудити дії посадовців, які давали наказ про кривавий розгін Євромайдану 30 листопада.

Студенти – учасники ужгородського Євромайдану – колоною йшли до консульств Словаччини та Угорщини, аби передати дипломатичним представникам свої звернення, а також подарувати їм плакати з намальованими смайлами, які відбивають спільність інтересів України та цих країн – членів ЄС.

Реклама

До студентів вийшли консул Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі та генеральний консул Словаччини в Ужгороді Янка Бур’янова, які висловили свою підтримку ініціативним українцям. Обидва дипломати наголосили: у нас справді спільні інтереси, тож вони щиро сподіваються на вирішення внутрішньополітичної ситуації в Україні таким чином, що євроінтеграція триватиме, а відносини між нашими державами поліпшуватимуться.

Ірина Левіна, медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно