Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Народний депутат України Валерій Лунченко звернувся до мешканців Закарпаття

Народний депутат України Валерій Лунченко звернувся до мешканців Закарпаття

Народний депутат України Валерій Лунченко звернувся до мешканців Закарпаття
Шановні українці, мої земляки! Звертаюсь до Вас від імені Всеукраїнського Майдану, де протягом двох тижнів відбувається революція українського народу проти незаконних дій влади. Знаю, що усі...

Шановні українці, мої земляки!

ВІДЕО ДНЯ

Звертаюсь до Вас від імені Всеукраїнського Майдану, де протягом двох тижнів відбувається революція українського народу проти незаконних дій влади.

Знаю, що усі громадські активісти, молодь, студенти, підприємці і просто небайдужі громадяни Закарпаття об’єдналися в одну велику, потужну силу і разом на майданах своїх міст та Майдані Незалежності в Києві виборюють своє право на життя в європейській державі.

Реклама

Ваша сила, мудрість і оптимізм допомагають мільйонам українців укріпити дух волі у боротьбі проти діючого режиму.

Влада довела нашу країну до межі дефолту. Довгоочікувані китайські кредити разом із Президентом так і не приземлилися в Україні. А черговий поклін Кремлю не принесе Україні жодного «покращення».

Реклама

Опозиція закликає владу, утриматися від підписання будь-яких угод з Митним союзом. Президент України повинен рахуватися з думкою людей, і виконати наші вимоги: покарати винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня, порушити кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ Захарченка, відставити уряд Азарова та призначити дострокові парламентські і президентські вибори. Усі політичні в’язні повинні бути звільнені, інакше хвиля Всеукраїнського Майдану переросте в Народне повстання.

Звертаюсь до всіх, кому не байдужа доля України, приїхати у неділю, 8 грудня до Києва та приєднатися до Народного віче на Майдані Незалежності.

Європейська перспектива України твориться нами тут і зараз, і саме від нас залежить яким буде результат цього процесу. Ми як ніколи єдині, наші серця б’ються в унісон! Доля і Воля України в наших руках!

Реклама

З повагою, Валерій Лунченко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно