Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді міліціонери ДСО затримали зловмисника, який посеред ночі каменюкою пробивав собі вхід у магазин

В Ужгороді міліціонери ДСО затримали зловмисника, який посеред ночі каменюкою пробивав собі вхід у магазин

В Ужгороді міліціонери ДСО затримали зловмисника, який посеред ночі каменюкою пробивав собі вхід у магазин
Близько пів на третю годину ночі на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з магазинів по...

Близько пів на третю годину ночі на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з магазинів по вулиці Заньковецької обласного центру. Вже за дві хвилини на місце прибув наряд ДСО.

ВІДЕО ДНЯ

При огляді об’єкту міліціонери одразу виявили причину спрацювання сигналізації — з тильного боку магазину хтось розбив склопакет дверей. Поруч з ними лежав камінь, яким вірогідно і скоїли правопорушення. Раптом увагу міліціонерів привернуло якесь ворушіння за рогом. Буквально в кількох метрах від правоохоронців намагався сховатися невідомий чоловік. Його затримали. Ним виявився 33-річний ужгородець Сергій, який одразу зізнався у скоєному.

Неозброєним оком було видно, що молодий чоловік перебував під впливом алкоголю, за додатковою порцією якого і вирішив потрапити у зачинений магазин. Озброївшись каменем, почав бити по скляним дверям. Але вже за дві хвилини почув, як під’їхала машина ДСО. Тікати не було куди, от і сховався за рогом, де його затримали правоохоронці. Як виявилося, Сергій неодноразово притягався до адміністративної відповідальності. Цього разу він відповідатиме і перед законом, і відшкодовуватиме власнику магазину вартість склопакету в сумі близько 500 грн.

Реклама

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно