Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Балога Митрополиту Володимиру: Прошу в цей складний для країни час підтримати український народ

Віктор Балога Митрополиту Володимиру: Прошу в цей складний для країни час підтримати український народ

Віктор Балога Митрополиту Володимиру: Прошу в цей складний для країни час підтримати український народ
Звертаюся до Вас як до духовного лідера своєї пастви та людини, яка має беззаперечний авторитет серед віруючих та більшості громадян України. Йдеться у листі лідера Єдиного Центру, народного депутата...

Звертаюся до Вас як до духовного лідера своєї пастви та людини, яка має беззаперечний авторитет серед віруючих та більшості громадян України. Йдеться у листі лідера Єдиного Центру, народного депутата України Віктора Балоги до Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій та головуючого в ній предстоятеля Української православної церкви, Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана).

ВІДЕО ДНЯ

Політик зазначає, що українська влада, застосувавши силу проти мирних демонстрантів, не лише порушила закон, але й переступила через норми моралі. Але, замість того щоб визнати свої помилки і вибачитися перед громадянами, влада продовжує нагнітати ситуацію в країні. Наслідки такої політики влади можуть бути трагічними як для держави, так і громадян.

«Прошу Вашу Святість у цей складний для країни час підтримати український народ та сказати своє вагоме слово. Влада має почути оцінку позицію усього українського духовенства і зупинити жорстоке протистояння із власним народом», - пише В. Балога.

Реклама

Лідер Єдиного Центру вірить, що звернення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до керівництва держави вплине на владу, яка не хоче чути голос розуму та обрала шлях беззаконня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно