Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові планують встановити пам’ятник Ференцу Ракоці

У Берегові планують встановити пам’ятник Ференцу Ракоці
26 листопада в Берегівській міській раді відбулося засідання архітектурно-будівельної ради під керівництвом першого заступника міського голови Михайла Ляшка. Так, на таку нараду запросили окрім...

26 листопада в Берегівській міській раді відбулося засідання архітектурно-будівельної ради під керівництвом першого заступника міського голови Михайла Ляшка.

ВІДЕО ДНЯ

Так, на таку нараду запросили окрім очільників управлінь та відділів міської ради (архітектури і містобудування, комунального майна та земельних відносин, комунального господарства та ін.) й представників різних структур та організацій, як от ДАІ, правоохоронних органів, водоканалу, служби надзвичайних ситуацій, а також заступника міського голови з комунальних питань Вячеслава Гладуна.

З-поміж 8 питань на раді розглядали можливість організації одностороннього руху на вулицях Етвеша, Кініжі, Кривій, Рожошкерт, Акацфо. Ще через скарги берегівчан буде обстежено деревообробних підприємств по вул. Фабричній та вул. Верховинській щодо загазованості та перевищення шуму цими підприємствами, аби можна було усунути недоліки в технологічних циклах. Також йшлося про виділення коштів на проект технологічної частини «Реконструкція КОС м. Берегово».

Реклама

Ще фахівці радилися щодо встановлення пам’ятника відомому угорському політичному та військовому діячеві Ференцу Ракоці. Таке звернення ініціювала берегівська міська організація Товариства угорської культури Закарпаття. Попередньо пам’ятник планують встановити на площі Ференца Ракоці біля ресторану «Золота пава». Тож, можливо, вже наступного року у Берегові зявиться чергова культурно-туристична приваба.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно