Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В одній із аптек Ужгорода відпускали лікарські препарати, не маючи на це відповідних дозволів

В одній із аптек Ужгорода відпускали лікарські препарати, не маючи на це відповідних дозволів

В одній із аптек Ужгорода відпускали лікарські препарати, не маючи на це відповідних дозволів
Менеджер аптеки, відпустила комбінованого лікарського засібу «Контерпін» без рецепту, при цьому не маючи права на продаж будь-якого медичного препарату. У ході проведення оперативно-профілактичних...

Менеджер аптеки, відпустила комбінованого лікарського засібу «Контерпін» без рецепту, при цьому не маючи права на продаж будь-якого медичного препарату.

ВІДЕО ДНЯ

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Батискаф» оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ужгородської міліції відділу спільно з працівниками по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області задокументували факт незаконної реалізації підконтрольних препаратів.

Менеджер однієї з аптек Ужгорода, здійснила відпуск комбінованого лікарського засібу «Контерпін» в кількості 50 таблеток, без відповідного рецепта. До складу даного препарату входить кодеїн, який відноситься до ліків, обіг яких в Україні обмежено. На власника та менеджера аптеки очікує, передбачена законом відповідальність за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Реклама

P.S. Міліціонери продовжують виявляти порушення обігу підконтрольних препаратів в аптеках Ужгорода під час операція «Батискаф», яка спрямована на припинення незаконного витоку наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, які використовують такі речовини у своєму виробництві.Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно