Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В обласному центрі говорили про благодійну акцію "Подаруй іграшку дитині"

В обласному центрі говорили про благодійну акцію "Подаруй іграшку дитині"

В обласному центрі говорили про благодійну акцію "Подаруй іграшку дитині"
В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стане початок благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!», яку започаткували Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю разом з...

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стане початок благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!», яку започаткували Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю разом з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородським прес-клубом. Це друга подібна акція (перша відбувалась минулого року) і триватиме вона у два етапи: перший - (до дня св. Миколая) - з 21 листопада по 15 грудня 2013 року, а другий – (до Різдвяних свят) – з 20 грудня по 5 січня 2014 року.

ВІДЕО ДНЯ

Петро Ренжин, голова МГО Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю, психолог, розповів, що акція направлена на допомогу у першу чергу сім’ям, які потребують матеріальної допомоги і опинилися у складних життєвих умовах. «Є багато родин, які через фінансові труднощі не можуть дозволити багато чого, - каже Петро Ренжин, - ми вирішили допомогти, покликати на допомогу ужгородців. Найкраще для цієї акції підходить свято Миколая. Ми звертаємося до ужгородців, у кого є іграшки, одяг, добрий до вжитку, який не потрібен, але стане у нагоді іншим, - приносіть речі. Ми сформуємо великий банк цих подарунків і перед святом Миколая роздамо родинам, які цього потребують».

За словами Петра Ренжина, подібна минулорічна акція вдалася. Приносили не тільки іграшки, одяг, але й книжки, пазли, два дитячі ліжечка, візочки і навіть два мобільні телефони. Телефони розіграли у лотерею.

Реклама

Валентина Митровцій, Голова Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України, який надає приміщення, каже: «Будемо з радістю примати речі за адресою: вул. Ф.Ракоці, 2, тел. 61-64-53 з 9 до 16.00 щодня, у п’ятницю з 9 до 14.00. На спеціальний рахунок приймаємо і кошти».

Подарунки роздаватимуть не тільки 14 - 15 грудня на свято Миколая. Другий ранок організатори проведуть ближче до Старого нового року.

Реклама

За словами Валентини Митровцій, активно допомагали ужгородці дітям на 1-е Вересня. Близько 150 дітей дістали подаруночки з канцтоварами, одягом, шкільними підручниками.

Організатори також зауважили, що облік речей, які приносять, робиться постійно, речі роздаються адресно.

На обліку ужгородських соцслужб перебуває 150-160 сімей, в яких є матеріальні труднощі, 110 з них - під соціальним супроводом.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно