Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгородській РДА обговорювали питання підтримки індивідуального житлового будівництва у селах

В Ужгородській РДА обговорювали питання підтримки індивідуального житлового будівництва у селах

В Ужгородській РДА обговорювали питання підтримки індивідуального житлового будівництва у селах
Про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості говорили вчора в райдержадміністрації на засіданні робочої комісії з питань підтримки...

Про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості говорили вчора в райдержадміністрації на засіданні робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Головував на засіданні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Черниченко.

ВІДЕО ДНЯ

Члени комісії – керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації – розглянули три заяви від мешканців Ужгородського району щодо надання їм кредитів для спорудження (реконструкції, добудови, купівлі) житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, ефективного використання житлового фонду та прискорення забезпечення житлом з метою поліпшення житлово-побутових умов сільських жителів.

Довідково. У відповідності до Закону України «Про пріоритетність соціального розвитку села та агропромислового комплексу в народному господарстві» та на виконання Постанов Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» та «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», а також з метою виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації «Про цільову обласну Програму «Власний дім» на 2012-2015 роки» в районі прийнято та діє Програму «Власний дім».

Реклама

Нагадаємо, що нещодавно Ужгородщину відвідав радник Президента України Володимир Зубанов. Він високо оцінив потенціал Ужгородського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно