Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Інваліда 2 групи, який обікрав свою колишню дружину, суд засудив на один рік обмеження волі

Інваліда 2 групи, який обікрав свою колишню дружину, суд засудив на один рік обмеження волі

Інваліда 2 групи, який обікрав свою колишню дружину, суд засудив на один рік обмеження волі
Свалявський районний суд виніс вирок інваліду, котрий поцупив гаманця своєї колишньої жінки. Судом було встановлено, що 12 липня 2013 року біля 14.00 год. інвалід, знаходячись в приміщенні...

Свалявський районний суд виніс вирок інваліду, котрий поцупив гаманця своєї колишньої жінки.

ВІДЕО ДНЯ

Судом було встановлено, що 12 липня 2013 року біля 14.00 год. інвалід, знаходячись в приміщенні житлового будинку на вул. Головній в м. Свалява, який належить його колишній жінці, таємно викрав із жіночої сумки гаманець, в якому знаходилися 500 гривень та кредитна картка «Приватбанку», з рахунку якої цього ж дня біля 15.30 год. із банкомата в м. Сваляві зняв грошові кошти в сумі 4000,00 грн., чим спричинив потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 4500,00 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений вину свою визнав повністю та пояснив, що коли перебував з потерпілою у шлюбі, жінка забирала його пенсію, яку він отримував на допомогу, як інвалід 2 групи і витрачала на свої потреби. Також зазначив, що у липні 2013 року знаходився у житловому будинку на вул. Головній в м. Свалява, що належить потерпілій, витягнув з сумки останньої гаманець. Оскільки в гаманці, крім коштів та кредитної картки знайшов запис з пін-кодом, то пішов до банкомату і зняв їх з рахунку.

Реклама

Потерпіла на судовому засіданні сказала, що того дня вона побачила колишнього чоловіка неподалік свого будинку, який поскаржився їй на погане матеріальне становище і хотів зайняти в неї грошові кошти для придбання їжі і деяких медичних препаратів. Вона йому відмовила, але запропонувала чоловіку пройти до неї додому на обід. Під час обіду жінка вийшла з будинку, оскільки до неї прийшли представники «Закарпатгазу». У той момент, скориставшись відсутністю останньої, інвалід поцупив її гаманець. Дії обвинуваченого кваліфіковано за статтею 185 Кримінального Кодексу України – Таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

При винесенні рішення суд врахував пом’якшуючі обставини, зокрема те, що особа є інвалідом 2 групи, каяття за вчинене, активне сприяння розкриттю злочину і призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 1 (один) рік. На підставі вищенаведеного його звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 (одного) року іспитового строку не вчинить нового злочину. Наразі жінка хоче звертатися до суду, тому що кошти, які викрав засуджений, є коштами «Приватбанку» і їх потрібно повертати.Джерело: karpatskijobjektiv.com

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно