Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські міліціонери затримали жінку, яка викрала молоді деревцята декоративної туї

Ужгородські міліціонери затримали жінку, яка викрала молоді деревцята декоративної туї

Ужгородські міліціонери затримали жінку, яка викрала молоді деревцята декоративної туї
Директор одного з ужгородських державних господарств вирішив облагородити прилеглу територію та посадив декоративні туї. Але не пройшло й тижня, як сім деревцята зникли. Керівник підприємства...

Директор одного з ужгородських державних господарств вирішив облагородити прилеглу територію та посадив декоративні туї. Але не пройшло й тижня, як сім деревцята зникли.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник підприємства повідомив про цей факт в міліцію. Як з′ясувалося, зловмисники завдали шкоди вже вдруге: перед тим шість туй викрали на початку листопада. Загальна сума завданого збитку склала понад 1500 гривень.

На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що адмінбудівля оснащена системою відеоспостереження й камера зафіксувала особу крадія. Переглянувши відео, міліціонери дізналися, що до обидвох крадіжок причетна одна і та ж особа, а крала вона з інтервалом в один тиждень.

Реклама

Невздовзі дільничні інспектори спільно з працівниками роти патрульної служби та оперативниками карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 44-річна місцева мешканка, яка веде бродячий спосіб життя. Не маючи засобів для існування, вирішила підзаробити крадіжкою туй. Крадені молоді саджанці віднесла у центр міста, де й продала випадковим перехожим. А зароблені таким чином гроші витратила на власні потреби.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Нагадаємо, днями сталась ще одна крадіжка. Щоб повернути борг в одному магазині, жінка вкрала гроші в іншому. Відносно злодійкуватої жінки відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно