Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ігор Свищо провів виїзний прийом громадян у Берегові

Ігор Свищо провів виїзний прийом громадян у Берегові
Із жителями Берегівщини та прилеглих районів перший заступник голови ОДА зустрічався у п’ятницю, 15 листопада. Кілька десятків звернень, які прозвучали у цей день, стосувалися найрізноманітніших...

Із жителями Берегівщини та прилеглих районів перший заступник голови ОДА зустрічався у п’ятницю, 15 листопада.

ВІДЕО ДНЯ

Кілька десятків звернень, які прозвучали у цей день, стосувалися найрізноманітніших питань. Уже традиційно закарпатці зверталися до Ігоря Свища у питанні виділення матеріальної допомоги та сприянні у лікуванні. Так, підтримки потребує 22-річна жителька села Іванівка. Молода жінка, мати чотирирічної дитини, страждає від невиліковної хвороби. Щомісяця, завдяки участі у міжнародній благодійній програмі, вона отримує життєво важливі медикаменти, вартістю понад вісім тисяч гривень. Однак незабаром ця програма припиняє свою роботу і хвора жінка залишається без підтримки. Фінансовий стан сім’ї не дозволяє оплачувати настільки коштовне лікування, тому жінка звернулася по допомогу до обласної влади. Ігор Свищо вислухав свою співрозмовницю та пообіцяв, що уже найближчим часом вона отримає матеріальну допомогу на придбання ліків.

Із проханням вирішити земельний конфлікт звернувся до першого заступника керівника краю приватний підприємець із Мукачева. Чоловік розповів, що близько двох років тому до будинку, в якому знаходяться три квартири (в тому числі і його) поселився новий мешканець. Через певний час, за словами мукачівця, цей чоловік незаконно загородив двір спільного користування, запустив туди собаку і повністю перекрив доступ власників інших двох квартир до їхнього житла. У розмові із Ігорем Свищом мукачівець розповів, що уже близько року ні він, ні інший його сусід не можуть потрапити до власних квартир. Більш того, у дворі залишився його автомобіль. А оскільки він працює таксистом, то не тільки змушений увесь цей час жити у матері на Берегівщині, але й залишається без найменшого заробітку.

Реклама

Поки що жодні правоохоронні органи, до яких уже звертався скаржник, не змогли допомогти йому вирішити цю проблему. Тому Ігор Свищо узяв під особистий контроль це питання та пообіцяв уже найближчим часом допомогти із ним розібратися.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно