Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівник краю допомагав закарпатцям у вирішенні проблем

Керівник краю допомагав закарпатцям у вирішенні проблем
Майже 20 краян у вівторок, 12 листопада, прийшли на прийом до голови обласної державної адміністрації Олександра Ледиди. Так, багатодітна мати, пані Сильвія з Ужгорода розповіла: з 1982 року...

Майже 20 краян у вівторок, 12 листопада, прийшли на прийом до голови обласної державної адміністрації Олександра Ледиди.

ВІДЕО ДНЯ

Так, багатодітна мати, пані Сильвія з Ужгорода розповіла: з 1982 року перебуває на черзі на квартиру. Та поки зрушення мінімальні: зараз вона 39-та у черзі пільговиків. Наразі ужгородка з дітьми живе в однокімнатній квартирі. З проханням вивчити це питання Олександр Ледида звернувся до міського голови Ужгорода.

Пан Василь, який теж мешкає в Ужгороді, вже 5 років намагається приватизувати земельну ділянку. За його словами, за цей час виготовлена вся необхідна документація, та дозволу на приватизацію досі не дають. У цьому питанні, за дорученням голови ОДА, розбиратиметься головне управління Держземагентства у Закарпатській області.

Реклама

Житлове питання попрохала допомогти вирішити пані Теодозія з Чорної Тиси, що на Рахівщині. Її сім’я проживає в аварійному будинку. Нову оселю родина вже звела, та наразі не вистачає коштів на внутрішні роботи. У цьому сім’ї з Рахівщини може допомогти Фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, який реалізовує обласну програму «Власний дім». Окрім пільгового будівництва житла у сільській місцевості, закарпатці, скориставшись програмою, можуть отримати кошти і на добудову чи реконструкцію житла.

Також до керівника краю цього дня зверталися стосовно сприяння у працевлаштуванні, виділення матеріальної допомоги тощо. Цими питаннями займатимуться відповідні управління.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно