Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородців знайомитимуть із бойовими мистецтвами

Ужгородців знайомитимуть із бойовими мистецтвами
У середу, 13 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, присвячене проведенню в Ужгороді події під назвою «Знайомтесь — бойові мистецтва!», що триватиме 23 листопада в СК...

У середу, 13 листопада, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, присвячене проведенню в Ужгороді події під назвою «Знайомтесь — бойові мистецтва!», що триватиме 23 листопада в СК “Юність” з метою популяризації занять бойовими мистецтвами як одним із методів самовдосконалення, в тому числі, ведення здорового способу життя, покращення психологічної стійкості та духовного розвитку людини.

ВІДЕО ДНЯ

Журналісти дізнаються про унікальну подію для міста з огляду на поєднання різних видів бойових мистецтв та напрямків, що пов'язані з популяризацією здорового способу життя і активного проведення вільного часу. Так, окрім різних секцій бойових мистецтв міста та запрошених із-за його меж учасників, на заході у відвідувачів буде можливість познайомитися з такими напрямами активного відпочинку, як, наприклад, йога, історична реконструкція, здорове харчування, страйк-бол, тощо.

Програму побудовано таким чином, щоб відвідувачі виступали не лише глядачами, але могли й безпосередньо взяти участь у відкритих тренуваннях, поспілкуватися з тренерами та учасниками, спробувати особисто виконання різних прийомів, форм та технік, дізнатися більше про вид бойового мистецтва, який зацікавив.

Реклама

А представники секцій продемонструють найбільш видовищні елементи своїх видів у вечірньому шоу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно