Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колишнього мукачівця засудили за незаконний ввіз в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів до неї

Колишнього мукачівця засудили за незаконний ввіз в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів до неї

Колишнього мукачівця засудили за незаконний ввіз в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів до неї
Вступив у законну дію вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно іноземця, який намагався незаконно ввезти в Україну зі Словаччини вогнепальну зброю та боєприпаси до...

Вступив у законну дію вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно іноземця, який намагався незаконно ввезти в Україну зі Словаччини вогнепальну зброю та боєприпаси до неї.

ВІДЕО ДНЯ

У березні ц.р. на території митного посту «Ужгород» під час проведення митного догляду автомобіля, за кермом якого був 44-річний житель Словаччини, уродженець Мукачева, правоохоронці виявили та вилучили загорнуті у тканину і пакет зброю та бойові набої.

Експерти підтвердили, що вилучені предмети - це вогнепальна зброя та боєприпаси, призначені для стрільби із карабінів, гвинтівок, мисливських рушниць.

Реклама

Іноземець не мав жодних дозвільних документів на переміщення вогнепальної зброї та боєприпасів через митний кордон України.

У травні ц.р. громадянину Словаччини слідчі Управління СБ України в Закарпатській області оголосили підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.1 ст.201 (незаконне переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю зброї та боєприпасів) та ч.1 ст.263 (незаконне носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів).

Реклама

Суд визнав правопорушника винним та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки та з конфіскацією предметів контрабанди – вогнепальної зброї та боєприпасів, які за рішенням суду підлягають знищенню/

Прес-центр СБУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно