Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді міліціонери виявили такого собі Мауглі: 9-річний хлопчина не вміє ні читати, ні писати і все життя жив на смітнику (ВІДЕО)

В Ужгороді міліціонери виявили такого собі Мауглі: 9-річний хлопчина не вміє ні читати, ні писати і все життя жив на смітнику (ВІДЕО)

В Ужгороді міліціонери виявили такого собі Мауглі: 9-річний хлопчина не вміє ні читати, ні писати і все життя жив на смітнику (ВІДЕО)
Все своє життя він провів на смітнику разом з мамою. Там вони одягалися і харчувалися. Аж поки хлопчика не помітили правоохоронці. Коли вони заговорили з дитиною, то жахнулися. Хлопчик нагадував...

Все своє життя він провів на смітнику разом з мамою. Там вони одягалися і харчувалися. Аж поки хлопчика не помітили правоохоронці. Коли вони заговорили з дитиною, то жахнулися. Хлопчик нагадував Мауглі – у свої 9 років він не вміє ні читати, ні писати. Зараз його доставили в інтернат. А проти матері можуть порушити кримінальну справу, за те, що запустила власну дитину.

ВІДЕО ДНЯ

Щодня 9-річний Андріан із мамою нишпорять у місцевих смітниках у пошуках їжі та хоча б якогось теплого одягу. Купити речей дитині мати не у змозі. Жінка ніде не працює. Не знає хлопчик і що таке власний будинок. Усе своє життя він провів здебільшого на смітниках. Тут серед непотребу на хлопчика і натрапили правоохоронці. Хлопця одразу забрали з вулиці і відвезли в тимчасовий притулок. Там нагодували і з'ясували, що у свої 9 років дитина не вміє ні писати, ні читати. У тому, що сама запустила дитину, жінка не погоджується, каже, кілька років поспіль оббивала пороги чиновників, аби ті допомогли з житлом і даремно. Та ще й на заводі, де пропрацювала 15 років, скоротили. А чоловік давно пішов, кинувши з маленькою дитиною напризволяще.

Тепер інтернат для нього – це дах над головою, їжа кілька разів на день і тепла ліжко. Тим часом проти матері хлопчика за неналежне виконання батьківських обов'язків порушили кримінальну справу. Якщо провину жінки доведуть, їй загрожує до 2 – х років позбавлення волі. Але вона не здається, обіцяє вже незабаром знайти роботу і забрати сина.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно