Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулися перші заняття нового сезону Вуличного університету

Відбулися перші заняття нового сезону Вуличного університету

Відбулися перші заняття нового сезону Вуличного університету
Вчора відбулися перші заняття нового сезону Вуличного університету. Оскільки вхід вільний, то охочих поповнити свій багаж знань виявилося чимало. Як повідомила Юлія Дуб, організатор проекту, завдяки...

Вчора відбулися перші заняття нового сезону Вуличного університету. Оскільки вхід вільний, то охочих поповнити свій багаж знань виявилося чимало. Як повідомила Юлія Дуб, організатор проекту, завдяки першій лекції люди дізнаються, як досягти кар’єрного росту, друга лекція ─ загальнорозвиваюча, тому може стосуватися найрізноманітніших тем, а третя ─ сприятиме розвитку творчої особистості. Усі заняття, за словами Юлії, проводитимуть лектори, які самі досягли успіху в тій чи іншій сфері діяльності й прагнуть поділитися своїм досвідом.

ВІДЕО ДНЯ

Першу лекцію «Говори так, щоб тобі за це платили» проводив закарпатський шоумен, радіо- і телеведучий Тудор Кілару. Насамперед він наголосив на тому, що необхідно знайти таку роботу, яка до вподоби, щоб у майбутньому не виникало конфлікту із самим собою через небажання працювати. «Особисто я по-справжньому кайфую від роботи на радіо», ─ зізнався Тудор Кілару. Також він розповів студентам Вуличного університету, що для того, аби тебе слухали потрібно мати гарний голос. Велику роль відіграє і дикція. «Якщо хтось має мовні дефекти, то потрібно постійно працювати над ними і тоді результат не змусить вас довго чекати», ─ зазначив лектор. Особливу увагу Тудор Кілару попросив звернути на грамотність та ерудицію, бо людина , яка не розуміється в елементарних речах буде просто не цікавою. А для того, щоб не втратити уваги свого слухача або глядача необхідно говорити з упевненістю. «Якщо ж ви допустили мовні помилки, то не бійтеся іронізувати над ними», ─ порекомендував телеведучий.

Інші дві лекції стосувалися психології жінки й чоловіка та акторської майстерності.

Реклама

Наступне заняття Вуличного університету заплановане на 16 листопада.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно