Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородський Вуличний університет відкриває новий сезон

Ужгородський Вуличний університет відкриває новий сезон
Відкрита площадка цікавої та корисної неформальної освіти почне діяти в Ужгороді з 2-го листопада. Саме в цей день на терасі бару "DEEP" (наб. Незалежності, 2), відбудеться перший навчальний день...

Відкрита площадка цікавої та корисної неформальної освіти почне діяти в Ужгороді з 2-го листопада.

ВІДЕО ДНЯ

Саме в цей день на терасі бару "DEEP" (наб. Незалежності, 2), відбудеться перший навчальний день ВУУ 2.0.

Організатори проекту зазначають, що цього року не відступили від традиційного розподілу тем на три блоки: перший, це усе, що може стосуватися професійного розвитку, конкурентоспроможності, власного бізнесу і т.д.; другий, це теми для загального розвитку, ерудованості, кращої комунікації і просто різноманітні цікаві бесіди; третій, це все, що стосується хобі, творчості, хенд-мейду, різних захоплень і т.д. (тут в основному майстер-класи). Тобто, за 3-4 години однієї суботи, людина отримує дуже багато корисної і цікавої інформації.

Реклама

Програма першого ВУУ:

12:00-13:00 - "Говорити так, щоб тобі за це платили" - лектор Тудор Кілару (https://www.facebook.com/tudor.kilar?fref=ts), який розповість про мовні особливості радіо- та телеведучого, викладача і шоумена та як їх в собі розвивати.

Реклама

13:30-14:30 - "Він і Вона: бути разом неможливо розійтися..." - лектор аналітичний психолог Наталія Братасюк (http://www.bratasyuk.com/), яка розкриє деякі особливості чоловічого і жіночого світу та проведе тест "Мій стосунок".

14:45-15:45 - Майстер-клас з хенд-мейду (декупаж або скрапбукінг) - тренер узгоджується.

Вхід вільний.

Реклама

Заплановано всього 5 навчальних днів, кожної другої суботи, тобто 2, 16, 30 листопада та 7 і 21 грудня. Слідкувати за новинами «Вуличного університету можна у соціальних мережах: https://www.facebook.com/groups/196263167172721/?fref=ts http://vk.com/club42539762

Оскільки проект є некомерційним і організатори не беруть грошей за вхід, то будуть раді спонсорській або меценатській підтримці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно