Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стартував новий сезон Закарпатської Ліги КВН

Стартував новий сезон Закарпатської Ліги КВН
Не встигли вщухнути емоції навколо фіналів Чемпіонату та Кубка, здавалося б, щойно наші КВНівці повернулися із Затоки, як уже стартував новий, 17-ий, сезон Закарпатської Ліги КВН. Міжсезоння було...

Не встигли вщухнути емоції навколо фіналів Чемпіонату та Кубка, здавалося б, щойно наші КВНівці повернулися із Затоки, як уже стартував новий, 17-ий, сезон Закарпатської Ліги КВН. Міжсезоння було недовгим – і ось знову «ми починаємо», show must go on!

ВІДЕО ДНЯ

У неділю відбувся «внутренник» ЗЛ, де й відбувалася реєстрація команд на сезон. Нагадуємо, що із, поки що, 25 колективів тільки 6 грали у минулому році. Тож, Ліга омолоджується, набуває нових сил, переходить у нове русло. Оновлення відбуваються не тільки у складі учасників, але й у правилах редагування команд та їх участі у новому сезоні. Так, у Чемпіонаті з розминки участь брали тільки ті команди, які заявляються у сезон. Із 16 команд найсмішніше на питання відповідали мукачівці «БезУмная Молодежь».

На жаль, не в усіх зареєстрованих колективів вийшло взяти участь у гала-концерті (з різних причин: не доїхали, недостатньо добре підготувалися тощо).

Реклама

Розпочало концерт слайд-шоу найяскравіших моментів за 16 сезонів існування ліги.

Відтак – команди на сцені, гала-концерт усіх учасників ліги зібрав 17 колективів, а саме:

Реклама

- МОШ (Ми ошиблись),

- Нащадки Колумба (Мукачево),

- УТЕК,

Реклама

- УжНУ (Уж Надо Учиться),

- Сусіди (ПГК УжНУ),

- Закон Авогадро (хімічний факультет УжНУ),

- В комі (журналісти УжНУ),

- Шара (Мукачево),

- ВУЗВ (Вхід у змінному взутті, гімназія),

- Медсестра Тамара (медичний факультет УжНУ),

Реклама

- Старики-разбойники,

- Si pol,

- Имеем право (факультет європейського права і правознавства УжНУ),

- RADUЖNUY ENOT,

- А ШО?! (філологічний факультет УжНУ),

- Без мандата (юридичний факультет УжНУ),

- БезУмная Молодежь (Мукачево).

Реклама

У перервах між виступами збірні команди Ужгорода, гостей міста та учасників Спецпроекту (8 листопада – День народження КВНа) зіграли розминку з залом. Найсмішнішим КВНівці визнали питання від Сергія Кібальникова (відомий КВНівець, який також візьме участь у святковому заході до Дня Народження КВНу): «А что бы Вы отменили Виктору Погорелову?». Його нагородили клавіатурою та подарунковим сертифікатом від МКТ.

Молоді команди з УжНУ (УжНУ (Уж Надо Учиться), Сусіди, Закон Авогадро, В комі, Имеем право) жартували на болючі студентські теми, не обійшлося без ректора, Федора Шандора (навіть на Марс у бейсбол грати відправили) та опалювального сезону. «УТЕК» та «Si Pol» (до слова, дуже симпатична нова жіноча команда, яка складе конкуренцію маститим чоловічим колективам) також і представляли кожного учасника команди: перші – заспівали про себе, а дівчата «екс-ВУЗВ» порівнювали себе з різними напоями. Молоді мукачівські команди «Нащадки Колумба» та «Шара» кожна мала свою фішку: «колумби» створили закарпатсько-український розмовник, а «Шара» - застосували «фішки із кепками» та показали справжні розбірки у парі (і чим же вони закінчуються).

«Старики-разбойники» - все нове: склад новий, назва нова, але є щось, що не змінюється… Йдеться про фірмовий «танчик», успадкований від команди «Оркестр Миши Гоголя». До слова, тут грають уже досвідчені гравці, які об’єднали декілька команд в одну. Така ж ситуація у смішної команди зі смішною назвою RADUЖNUY ENOT («пополощем!») – обличчя відомі, у такому складі – вперше. Нестандартний гумор, заводні відбивки та харизма учасників – характерні обом згаданим командам.

«МОШ» - збірна «нового району» Ужгорода, другий сезон у Лізі, уже упевнені кроки та драйв. Гарні голоси й запальні пісні: «новий сезон – взлітай!»

«ВУЗВ» - діти, незважаючи на технічні негаразди, впоралися із хвилюванням та виду не подали, що щось пішло не так. Милі, із гарним вокалом, харизмою та «милістю» цього сезону будуть ой, якими небезпечними конкурентами усім командам Ліги. Тим більше, запалу їм не позичати!

«А ШО» хоч і змінили місце прописки із Радванки на БАМ (філологічний факультет) пісень про свій район таки заспівали, не забувши про радіатори (але тепер, щоб у корпусі тепло було), зазначили: «новий сезон, нові ми, а логіки в піснях як не було, так і нема тепер». А ще у цих дівчат ЗЛ КВН завжди у… серці.

Медики із «Медсестри Тамари» теж дещо змінили склад, але не зрадили своєму медичному гуморові. А ще порадили не хворіть, адже «ви бачите, хто вас лікувати буде».

Реклама

«Без Мандата» (юристи УжНУ) цьогоріч взяли участь у всеукраїнському фестивалі команд КВН «Жемчужна у моря», за останній сезон стали зіграною збірною, яка ще знаходиться у пошуках себе. Але: гарна форма, впевненість у собі та відчуття сцени, вокал, новий підхід до гумору можуть стати хорошою запорукою успіху. Принаймні, заявка на серйозність намірів на сезон є. І вони точно так просто не здадуться, без бою. Головне – втримати запал та не вхопити «зірку».

На «солодке» у гала-концерті залишили уже улюблену усім Ужгородом мукачівську збірну «БезУмная Молодежь». Їхній вже фірмовий стиль та жарти, чудові голоси та кумедні пісні, у кожного учасника – своя фішка, які разом складаючись у єдину «бумівську» родзинку, точно не дадуть суперникам прохолоджуватися. Мукачево щораз доводитиме, що «майліпшоє»! Тут теж треба втримати те запальне налаштування на сезон і добитися якнайкращого результату. Незважаючи на те, що у фіналці на гала-концерті «БУМ» заспівали: «Прощай, любимый зал…», впевнені – так просто мукачівці із Лігою не попрощаються.

Що ж, сезон вимальовується не просто оновленим в усіх параметрах, але й цікавим із певною долею інтриги. Чекаємо ще декілька приїжджих команд, можливо, підтянуться і наші, закарпатські, і знову – матимемо рекорд!

Час до першого туру ще є – ігри заплановані на 2-5 грудня у ПАДІЮНі.

Сашка Артюхіна, Закарпатська ліга КВН

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно