Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Житловий комплекс у Тереблі, відкрити який повинен особисто Президент України Віктор Янукович, готовий на 99%

Житловий комплекс у Тереблі, відкрити який повинен особисто Президент України Віктор Янукович, готовий на 99%

Житловий комплекс у Тереблі, відкрити який повинен особисто Президент України Віктор Янукович, готовий на 99%
Саме у цьому сьогодні запевнив забудовник обласне керівництво, яке навідалось на житловий комплекс для солотвинських переселенців. Нагадаємо, на урочисте відкриття в кінці жовтня заплановано...

Саме у цьому сьогодні запевнив забудовник обласне керівництво, яке навідалось на житловий комплекс для солотвинських переселенців.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, на урочисте відкриття в кінці жовтня заплановано приїзд Президента України Віктора Януковича. Тож голова ОДА Олександр Ледида завітав на об’єкт, щоб переконатись у якій стадії завершення робіт.

Разом з губернатором ним приїхали заступник Ігор Свищо, народний депутат України Іван Бушко та обласні начальники управлінь й структурних підрозділів ОДА. На об’єкті поважних гостей зустріли голова Тячівської райдержадміністрації Іван Бринзяник, прокурор Тячівського району Владислав Братюк, начальник райвідділу міліції Павло Басараба та ін..

Реклама

Відтак посадовці ознайомились з ходом робіт на будівельному майданчику. Наразі на об’єкті працює 250 осіб та 12 одиниць техніки. Вони здійснюють внутрішні прибирання приміщень та благоустрій території. Зокрема, на днях висаджено 450 одиниць зелених насаджень. Триває облаштування дитячих майданчиків та подвір’я. До новосель вже підключили тепло та провели тестування інженерних споруд. У школі й садочку розкладають парти та інвентар.

- Бачу, що умови для переселенців створені чудові, яких вони ніколи не матимуть у своїх старих помешканнях в Солотвині, – відмітив губернатор Одександр Ледида.

Реклама

Загалом під переселення потрапляє 133 сім’ї, які через затоплення шахти опинилися у зоні карстових проваль. Також буде відкрито нові сучасну школу та дитячий садочок. Окрім переселенців у закладах навчатимуться і сільські діти Тереблі.

Голова Тячівської державної адміністрації Іван Бринзяник наголосив, що завершення будівництва житлового комплексу і приїзд Президента України Віктора Януковича є особливо важливою подією для Тячівщини. Тому й готуються до неї з великою відповідальністю.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно