Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Десятки тисяч пляшок простроченого алкоголю із Ужгорода опинились на одному із покинутих складів Києва (ВІДЕО)

Десятки тисяч пляшок простроченого алкоголю із Ужгорода опинились на одному із покинутих складів Києва (ВІДЕО)

Десятки тисяч пляшок простроченого алкоголю із Ужгорода опинились на одному із покинутих складів Києва (ВІДЕО)
На одному з покинутих складів у Києві лежать десятки тисяч пляшок простроченого алкоголю - енергетиків , пива і "слабоалкоголки" . Кожен день небезпечним пійлом зігрівається молодь, серед якої є і...

На одному з покинутих складів у Києві лежать десятки тисяч пляшок простроченого алкоголю - енергетиків , пива і "слабоалкоголки" .

ВІДЕО ДНЯ

Кожен день небезпечним пійлом зігрівається молодь, серед якої є і школярі. А вночі вантажівки розвозять звідси пляшки по магазинах і нічним клубам.

Про склад на Подолі ТСН розповів таксист, якого однієї вночі клієнти найняли, щоб вивезти пляшки. У його авто завантажили вісім упаковок. І тієї ночі тут була не тільки його машина. Один автомобіль тут уже стояв. Потім під'їхала ще й "ГАЗель".

Реклама

Як розповів очевидець, вантажили пляшки чоловіки "були в якихось шапках - на обличчя накинутих, щоб особи не було видно. Ось так. Ні номерів, ні осіб - нічого"​​.

Тієї ночі водій таксі викликав правоохоронців. однак ППСникі, які приїхали на місце, нічого не зробили: "Він ( ППСник , - ред.) промовчав, а потім сказав: "Добре". І все".

Реклама

Журналісти кілька діб провели в засідці біля складу на покинутому підприємстві, де колись займалися рослинництвом. Зараз воно навіть не охороняється. Днем звідси вивозять все, що можна. Вночі ж тут орудує молодь з довколишніх будинків.

Один з місцевих хлопців розповів, що приходить сюди за безкоштовним алкоголем вже другий тиждень. Він не зміг сказати, як довго тут лежать нічийні пляшки, але зазначив, що сюди вже приїжджала міліція.

У той час, коли журналісти під прикриттям перебували всередині, на склад приїхало ще три машини, одна з них - таксі. Чоловіки зайшли на склад, показали їм міліцейське посвідчення і в грубій формі наказали залишити приміщення. Той, хто назвався міліціонером, був "під мухою".

Реклама

Вийшовши за межі складу, журналісти викликали міліцію. За дивним збігом обставин, відразу після дзвінка правоохоронцям легковика спішно покинули територію. Наряд, який приїхав на виклик, лише прийняв заяву.

Як вдалося з'ясувати, підприємство, яке виготовило напої, розташоване в Ужгороді і вже рік, як на стадії банкрутства. Як його продукція виявилася на столичному складі - загадка. Скільки цього пійла вже розійшлося - теж невідомо.

У міліції обіцяють з'ясувати обставини, а також і те, чи були тієї ночі на складі інші правоохоронці.

Після нашої заяви майже всі пляшки зі складу вивезли. А місцеві жителі допивають те, що вдалося поцупити раніше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно