Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Оргкомітет «Справжнього дня Ужгорода» підбив підсумки святкувань і подякував небайдужим за підтримку

Оргкомітет «Справжнього дня Ужгорода» підбив підсумки святкувань і подякував небайдужим за підтримку

Оргкомітет «Справжнього дня Ужгорода» підбив підсумки святкувань і подякував небайдужим за підтримку
У першу неділю жовтня в Ужгороді відбулося альтернативне святкування Дня міста. Підбивши підсумки та проаналізувавши захід, організатори зазначили, що все вийшло без глобальних втрат та помітних...

У першу неділю жовтня в Ужгороді відбулося альтернативне святкування Дня міста. Підбивши підсумки та проаналізувавши захід, організатори зазначили, що все вийшло без глобальних втрат та помітних накладок.

ВІДЕО ДНЯ

Не в останню чергу, якщо не найперше, – завдяки небайдужим містянам, які долучались до організації свята і меценатам, котрі зголосились допомогти фінансово, розповів один із організаторів і натхненників «Справжнього дня міста» Олександр Мерявчик.

«Люди долучалися з величезним бажанням. Ми навіть сильно дивувалися, що люди приходили самі, з власними ідеями. Більшість допомагали ресурсом: меблі, можливість надрукувати поліграфію, транспорт, фарба/рукавички/щітки… Грошима теж допомагали: із зібраних коштів ми оплатили гонорар гостям «Рокаш» і «Фіолет», охорону заходу і прибирання площі, а також транспорт», – поділився враженнями Олександр Мерявчик.

Реклама

Зважаючи на активність громади Ужгорода в питанні підготовки до святкувань «Справжнього дня міста», оргкомітет склав «подячний список», в який внесли усіх, хто доклав зусиль для створення справжнього свята, організованого ужгородцями для ужгородців. Олександр Мерявчик зауважує, що кожна особа з указаних в переліку, долучились особисто.

«Оргкомітет висловлює безмежну подяку усім та кожному, хто зробив реалізацію цієї амбітної ідеї можливою. Свято дійсно зроблено силами городян для усіх ужгородців. Не виключено, що наступного року завдяки спільним зусиллям небайдужих та активних ентузіастів, Справжньому Дню Міста знову бути!», – припустили наостанок в оргкомітеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно