Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відомий швейцарський режисер Фернанд Мелгар відвідає Ужгород

Відомий швейцарський режисер Фернанд Мелгар відвідає Ужгород

Відомий швейцарський режисер Фернанд Мелгар відвідає Ужгород
Відомий швейцарський режисер Фернанд Мелгар («Album de famille», 1993; «The Fortress», 2008) відвідає Ужгород у січні 2014 року під час проведення ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція –...

Відомий швейцарський режисер Фернанд Мелгар («Album de famille», 1993; «The Fortress», 2008) відвідає Ужгород у січні 2014 року під час проведення ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?».

ВІДЕО ДНЯ

Митець зі Швейцарії не тільки увійде до складу журі Фестивалю короткометражних фільмів, але й презентує у його рамках фільм «Спеціальний рейс». Ця стрічка стала призером численних європейських та світових фестивалів документального кіно, зокрема Festival du Film des Droits de l'Homme; This Human World; Prix Iris EUROPA 2012 та багато інших.

Третій рік поспіль Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» (БО «КМДЗ») проводить Конкурс короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?». Ідея конкурсу – об’єднати людей, які не бояться творити, говорити про проблеми сьогодення та замислюватися про майбутнє.

Реклама

Для участі в Конкурсі необхідно зняти відео-роботу (до 20 хв.) відповідно до умов Конкурсу та надіслати її організаторам. Для учасників Конкурсу та бажаючих будуть проведені майстер-класи з кіномистецтва і тренінги з питань прав людини. Кращі конкурсні роботи будуть показані під час Фестивалю короткометражних фільмів, автори найкращих робіт отримають винагороду, а переможець Конкурсу – путівку на міжнародний кінофестиваль.

Анкету учасника та детальну інформацію щодо умов Конкурсу, майстер-класів і Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» можна знайти на сайті www.cam-z.org.

Реклама

Відео-роботи та заповнені Анкети учасників слід надсилати на електронну адресу [email protected] або на поштову адресу: Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», пл. Корятовича, 2/10, м. Ужгород.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно