Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд оштрафував двох активістів з Народної на 286 гривень

Суд оштрафував двох активістів з Народної на 286 гривень
Сьогодні, 11 жовтня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулися засідання щодо активістів-противників реконструкції площі Народної. Суд визнав Олександра Волосянського та Сергія Білея винними та...

Сьогодні, 11 жовтня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулися засідання щодо активістів-противників реконструкції площі Народної. Суд визнав Олександра Волосянського та Сергія Білея винними та зобов’язав сплатити штраф. Активісти готують апеляцію.

ВІДЕО ДНЯ

Про це у повідомив колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської рад, громадський активіст Олександр Волосянький.

За його словами, на сьогоднішнє засідання за усною вказівкою судді спочатку не пускали журналістів. Однак, потім, ситуація владналася: «Не хотіли впускати ні журналістів, ні інших активістів. Потім, коли журналісти сказали, що викликають міліцію, до зали суду їх впустили. Не допускали також і мою дружину», – каже Олександр Волосянський.

Реклама

«Жодне із моїх клопотань суддя не задовольнив. Натомість одразу почав розглядати справу. Результат – мене визнали винним за ознаками ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення - злісна непокора законній вимозі або рішенню працівника міліції. Та зобов’язали сплатити штраф – 150 гривень. Із рішенням суду я не погоджуюся і готуватиму апеляцію. Оплачувати штраф не маю наміру», – додав він.

Щодо іншого обвинувачуваного – свободівця Сергія Білея, то, за словами Волосянського, до судового засідання були долучені і свідки, однак, як каже аквтиіст, суддя дещо перекрутив їхні свідчення: «Свідки підтвердили, що Білей був на Народній, а суддя сказав, що перебування на газоні – це і було перешкоджання будівельним роботам. Завершився суд визнаннями Білея винним та зобов’язанням його сплатити штраф у розмірі 136 гривень», – сказав Олександр Волосянський.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно