Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Один зі скверів Ужгорода облаштують благодійники

Один зі скверів Ужгорода облаштують благодійники
Йдеться про сквер на набережній Незалежності, де розташований пам’ятник О. С. Пушкіну. З пропозицією долучитися до облаштування скверу до керівника краю звернувся голова Ужгородського товариства ...

Йдеться про сквер на набережній Незалежності, де розташований пам’ятник О. С. Пушкіну. З пропозицією долучитися до облаштування скверу до керівника краю звернувся голова Ужгородського товариства російської культури, головний редактор газети «Європа-Центр» Володимир Кривошапко.

ВІДЕО ДНЯ

Володимир Кривошапко представив також проект благоустрою скверу, розроблений та узгоджений з міською владою ще у 2011-му. Оскільки поки місто не має грошей на втілення ідеї, долучитися до справи зголосився Олександр Ледида. Згідно з проектом, на відновлення пам’ятника, встановлення лавиць, ліхтарів та ін. потрібно більше 200 тис. грн. Аби не використовувати бюджетні кошти, керівник області запропонував залучити до реалізації ідеї меценатів.

– І сам обіцяю надавати всю посильну допомогу. Переконаний, встигнемо завершити облаштування скверу до наступної річниці від Дня народження видатного поета, - зазначив голова Закарпатської ОДА.

Реклама

Також Володимир Кривошапко презентував керівнику краю шостий випуск альманаху «Русская культура Закарпатья», випуск якого також став можливим за допомоги спонсорів та небайдужих закарпатців.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно