Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді планують останній у цьому році продуктовий ярмарок

В Ужгороді планують останній у цьому році продуктовий ярмарок

В Ужгороді планують останній у цьому році продуктовий ярмарок
19-20 жовтня в Ужгороді триватиме останній в цьому році продуктовий ярмарок із щогодинною лотереєю та розіграшем призів, показовими виступами майстрів бойових мистецтв, концертною програмою та...

19-20 жовтня в Ужгороді триватиме останній в цьому році продуктовий ярмарок із щогодинною лотереєю та розіграшем призів, показовими виступами майстрів бойових мистецтв, концертною програмою та розвагами для дітей і дорослих. Усе це – з нагоди відкриття ринку «Кірпічка» на вул. Минайській, 16.

ВІДЕО ДНЯ

На ринку можна буде придбати продукти, товари повсякденного попиту, побутову хімію, одяг, дрібну побутову техніку, фурнітуру, автозапчастини та інші товари. Також до послуг відвідувачів ринку «Кірпічка» ательє з ремонту та пошиву одягу, чистки пір’я, ремонту велосипедів, лиж і сноубордів та багато іншого.

Організатори свята мають на меті створити усі умови, щоб на Минайській в Ужгороді запрацював зручний ринок. До слова, НОВА АДМІНІСТРАЦІЯ РИНКУ запрошуЄ усіх підприємців, які хочуть відкрити власну справу з мінімальними витратами або ж розширити вже існуючий бізнес.

Реклама

Для цього ринок «Кірпічка» пропонує торгові місця та складські приміщення на надзвичайно вигідних умовах — аж до весни існують значні пільги щодо оренди.

Для довідки: до ринку «Кірпічка» можна дістатися двома шляхами: пройшовши повз супермаркет «Сільпо» на вул. Минайській 16, або ж, дійшовши до самого кінця вул. 8-березня за автомийкою.

Реклама

За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном 050 678 66 84 (Андрій).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно