Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Чопівці горів будинок директора школи

У селі Чопівці горів будинок директора школи
Як повідомляють очевидці події, пожежники прибули на місце події не готовими - із дирявими шлангами. Крім того, рятувальникам не вистачило води. На підмогу викликали добровільну бригаду. Село, про...

Як повідомляють очевидці події, пожежники прибули на місце події не готовими - із дирявими шлангами. Крім того, рятувальникам не вистачило води. На підмогу викликали добровільну бригаду.

ВІДЕО ДНЯ

Село, про яке йдеться, належить до Ракошинської сільської ради, що під Мукачевом.

Як пояснила речник Управління ДСНС у Закарпатській області Наталія Батир у коментарі, час від часу трапляються ситуації, що шланг проривається через дуже сильний напор води: «Дірявими шланги не могли бути. Таке може трапитися з тієї причини, що вода йде під дуже сильним напором, через що шланг, буває, не витримує і проривається».

Реклама

Щодо нестачі води, Наталія Батир зазначила: «Не може бути, щоб пожежна машина приїхала на місце з неповною цистерною води: автомобіль міг би просто перекинутися на повороті. Якщо рятувальникам під час пожежі води не вистачило, вони їдуть до найближчої водойми добирати запаси. У цей час їх замінює інша машина».

Також Н. Батир уточнила, що наразі пожежу локалізували, однак гасіння ускладнюється тим, що дах будівлі покритий жерстяною крівлею і гасити вогонь доводиться зсередини. Наразі на об'єкті працюють 4 рятувальні машини, дві з яких - добровільної рятувальної команди із села Дерцен.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно